A3 35TFSI Seda vs Hatchback

Ahmet_Kirici

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Ahmet
Araç
Golf 7 1.2 TSİ
A3 sedan mı alınır sizce yoksa hatchback mi? Öğrenciye satın alınacak üni için çok arada kaldık.

ogzogz

Uzman Üye
Üye
İsim
Ogz
Ben Sportback tercih ederdim. Daha çok sınıfının arabasıymış gibi geliyor. Aynı sınıf sedana göre arka yolcular için daha ferahtır. Bagaj olayında da koltuklar yatınca yarı steyşın, yani ac steyşın olur ki oldukça alan açılır.

Sedan olarak bakarsak özellikle A3 Sedan çok gereksiz bir modeldir. Bana göre..

Zorla ,sonradan yapılmış hissi veriyor.

Sedan tercih edilecekse D sınıfı olmalı. D sınıfı alacak olsam da yine bana kalsa steyşın seçerdim, orası bana göre..

İşin özeti sizi arada bırakan sebepler ne, artılar eskiler ne?. Bunları liste yapıp kıyaslama yapınca sonuç ortaya çıkacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun.

GolfTutkulu

Uzman Üye
Üye
İsim
Ahmet
Araç
2013 1.2 TSI MidlinePlus Man & 2018 1.0 TSI Comfortline Man
A3 sedan mı alınır sizce yoksa hatchback mi? Öğrenciye satın alınacak üni için çok arada kaldık.

Evlatlık alırsanız geleyim, tekrar üniversite de okurum. Hem de şahane okurum Audiyle 😀

Şaka bir yana 🤗 gençlere daha sportif görünümünden dolayı hatchback olanı daha yakışacaktır diye düşünüyorum.

Utku_Lekesiz

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
Utku
Pratiklik olarak hatchback'in bagajına çok daha büyük kutular koyabilirsiniz. Bunun dışında bir fark yok. Gözünüze hangisi daha güzel görünüyorsa onu alın.

alaras

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Ali Aras
Araç
Golf RLine 2016
Sedan daha sonradan yapma gibi.Arkası daha küçük,görünüş olarak daha dar.Ve çok fazla opsiyon yok.Bence en iyisi hatchback,sedana göre 10 kat daha sportif,çok daha geniş ve oettinger spoiler,karbon ayna kapakları,aliminyum işlemeler ve bodykit olarak çok çok ileride.bagaj ve iç hacim olarak çok rahat.Şahsen ikisini de deneyimledim,gerek diz mesafesi ve boy açısından sedan daha dezavantajlı,boyum 1.80.Özellikle alınabiliyorsa hatchback sline alınabilir.Sedan hatchbacke göre daha pahalı.

iamalegend

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
Nadir
Çocuğunuz çok şanslıymış, böyle devam eder inşallah 🧿

reko

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
ReKo
Araç
GOLF 1.2 TSI COMF. MANUEL
bende 8v sedan var macar yapımı sportbacke göre arkası daha dar ama bagaj onemli bende raporla almıştım rahmetli babamın engelli raporu ile o zaman sınır vardı bu araçı alabiliyorduk a4 benzinlide alabilirdik ama olmadı..

Ufuk42

Yeni Üye
Üye
İsim
Ufuk
Araç
VW Golf
Anket açılacak başlıkmış direk.
son kasa ise sedan tercih ederdim
önceki kasa ise hb

Üst Alt