Ufak bir kaza, önerilerinizi bekliyorum.

Oktay_b8_gte

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
Oktay
Araç
Passat b8 Gte
Benim de en büyük korkum bu :) Kasko bozulmasın sigortadan göcük düzeltme+boya yaptırıyım diyorum ama sonrasında memnun kalmazsam geri dönüşü yok. Birde karşı taraf %100 hatalı olduğu için yapılan masrafla orantılı değer kaybı ücreti alabiliyoruz diye biliyorum. Şimdi 5000 e hallettik diyelim karşı taraf 4000 le sıyrılacak. Sonra yapılan işi beğenmediğimde cepten harcıyor olacağım.
Karşı taraf hatalı neden senin kaskon bozulsun senin kasko direk hasarı öder karşı taraftan hasar miktarını alır ve cıdden ,
Ama hasarı sen kendin yaptıracak olsaydın ücret acısından servis harici seçeneklere bak derdim
Bunla geçmiş olsun

zafer37

Yeni Üye
Yeni Üye
İsim
Zafer
Araç
Golf 7.5
Karşı taraf hatalı neden senin kaskon bozulsun senin kasko direk hasarı öder karşı taraftan hasar miktarını alır ve cıdden ,
Ama hasarı sen kendin yaptıracak olsaydın ücret acısından servis harici seçeneklere bak derdim
Bunla geçmiş olsun
Evet kasko bozulmuyormuş ben de yazdıktan sonra öğrendim. Teşekkürler bilgi için.

zafer37

Yeni Üye
Yeni Üye
İsim
Zafer
Araç
Golf 7.5
Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim. Büyük ihtimal yetkili servise başvuracağım. Kapı değişsin, işçilik temiz olsun uzun yıllar gönül rahatlığıyla binerim düşüncesindeyim :)

zafer37

Yeni Üye
Yeni Üye
İsim
Zafer
Araç
Golf 7.5
Selamlar, kapıyı anca yeni yaptırabildim. Ankara Otomol'da yaptırdım.

Meraklısı için faturayı paylaşıyorum. İşçilik dahil 25.700 tuttu. Günümüz fiyatlarına göre bence büyük bir tramer değil. Temiz bir sonuç oldu.

IMG_3573.png

1700425541320.jpeg

ack937

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Ahmet
Araç
Golf Mk7.5 Highline 1.5 TSI 150 HP
Hayırlı olsun doğru karar vermişsiniz bence. Göçük düzeltmeymiş boyaymış hiçbiri şu işlemin yerini tutmaz. Trameri de dediğiniz gibi günümüz şartlarında önemsiz bir miktar. İyi günlerde kullanın.

GolfTutkulu

Uzman Üye
Üye
İsim
Ahmet
Araç
2013 1.2 TSI MidlinePlus Man & 2018 1.0 TSI Comfortline Man

Oktay_b8_gte

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
Oktay
Araç
Passat b8 Gte
Servisten aldığın faturayı ve belgeyi sakla
Satış yaparken tramer cıksada sorun olmaz bence çünkü orijinal parça değişmiş ve serviste yapılmıs
Şahsen ben araç alırken buna takılmam
Ama servis dışı yapıldıysa sorun olur benim icin

Emrred

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 7
Geçmiş olsun öncelikle, kapı sacında yırtılma mevcut gibi görünüyor, göçük düzeltme ile yapılamayabilir macunlu olması şart ancak ne kadar eskisi gibi olur tartışılır, macunlu boyada ne şekilde olursa olsun ton farkı oluyor.

Yırtılma yok ise araç üzerinde düzeltmeye bakın derim, söküldükten sonra çok bir anlamı kalmayabilir.

thelordof

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
Samet
Selamlar, kapıyı anca yeni yaptırabildim. Ankara Otomol'da yaptırdım.

Meraklısı için faturayı paylaşıyorum. İşçilik dahil 25.700 tuttu. Günümüz fiyatlarına göre bence büyük bir tramer değil. Temiz bir sonuç oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 71001

Ekli dosyayı görüntüle 71002
Kaza için geçmiş olsun, güzel işlem için hayırlı olsun. Kapı iç sacına herhangi bir şey etki etmeyince sadece dış sac mı değişmiş oluyor?

Tramer ne çıkarsa çıksın bende yetkili servis taraftarıyım.

zafer37

Yeni Üye
Yeni Üye
İsim
Zafer
Araç
Golf 7.5
Geçmiş olsun öncelikle, kapı sacında yırtılma mevcut gibi görünüyor, göçük düzeltme ile yapılamayabilir macunlu olması şart ancak ne kadar eskisi gibi olur tartışılır, macunlu boyada ne şekilde olursa olsun ton farkı oluyor.

Yırtılma yok ise araç üzerinde düzeltmeye bakın derim, söküldükten sonra çok bir anlamı kalmayabilir.
Teşekkürler. Yırtılma vardı o yüzden yetkili serviste değişim yaptırdım. Bir önceki mesajımı kaçırdınız sanırım.

https://www.golftutkusu.com/topic/20660-ufak-bir-kaza-oenerilerinizi-bekliyorum/post-379563

zafer37

Yeni Üye
Yeni Üye
İsim
Zafer
Araç
Golf 7.5
Kaza için geçmiş olsun, güzel işlem için hayırlı olsun. Kapı iç sacına herhangi bir şey etki etmeyince sadece dış sac mı değişmiş oluyor?

Tramer ne çıkarsa çıksın bende yetkili servis taraftarıyım.
Teşekkürler. Bana sadece dış kısım değiştiği söylendi. İç sac dahil mi bilmiyorum ama iç kapı malzemeleri eski kapıdan sökülüp takıldı. Cam vs değişmedi.

thelordof

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
Samet
Teşekkürler. Bana sadece dış kısım değiştiği söylendi. İç sac dahil mi bilmiyorum ama iç kapı malzemeleri eski kapıdan sökülüp takıldı. Cam vs değişmedi.
Faturaya göre dış değişmiş.

Merak etmişimdir o nedenle sormuştum. İç kısımda durduk yere değişse maliyet artardı.

Emrred

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 7

Üst Alt