İzmir yada Manisa'da güvenilir usta tavsiyesi


Nevzat_ozdemir

Yeni Üye
Katılım
19 Nis 2023
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Konum
Manisa
İsim
Nevzat
Araç
Golf 5
İzmir yada manisada golf 5 fsi araç triger değişimi için güvenebileceğim usta varmıdır
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir kere izmir'de bizim şirket araçlarından biri yolda kalmıştı. turbo hortumu patlamış vs. Renault traffic.

Bulduk bir usta aracın olduğu yere yakın dedi çekici çağıracağız 1000TL onun için parça gelecek orjinal 2 gün beklemen lazım. Fiyat 4000TL tamam pazarlık yapmıyoruz yap ustacım sıkıntı yok işimiz görülsün. 1,5 gün geçti personel otelde kaldı. Adam parça gelecek dedi kandırmış bizleri sıfır taktım dediği parçanın fotoğrafını attığı şeyi takmayıp bir de aracın üstündeki parçayı plastik tamir yapıp bizimkileri öyle bir güzel göndermiş. Mevcut sipariş ettiği parçayı da sadece foto çekmek için istemiş, parçacıdan bile almamış. Sonuç yalancının mumu misali 1 hafta geçmeden araç istanbul'da arıza yaptı. Aynı arıza... Söktük bir de ne görelim tamir edip yollamış bant plastik kelepçe cart curt. Dedik ustacım taktığın parça arabada yok üstündeki eski parça tamir etmişsin o da zaten 1 hafta dayandı. Banane kardeşim diye kapattı telefonu yüzümüze engelledi. Farklı numarlardan aradık aradık ulaşamadık. Google yorumlarda çare aradık biz yandık başkaları yanmasın diye.

Bir insan yeni parça taktım diye para isteyip niye eskisini tamir eder bir daha benim bunlarla işim olmaz der anlamıyorum.
 
@vomgti Geçmiş olsun. Çoğumuzda buna benzer az çok tokatlanma işi olmuştur, şerefsiz ahlaksız çok ne yazık ki. Ama çok merak ediyorum bu usta müsveddeleri neden böyledir? Ya bu canlılar kazık yiye yiye bu hale geldi ya da doğuştan böyleler bilemiyorum.
 

Geri
Üst Alt