3Q0 035 819B Güncelleme Sırasında Kapandı, Açılmıyor.


berkayozde

Yeni Üye
Katılım
22 Ara 2018
Mesajlar
16
Tepkime puanı
5
İsim
berkay
Araç
Golf 1.6 TDI Highline 2016
Merhaba, elimdeki 3Q0 035 819B üniteyi drive2 üzerindeki bir makaleyi takip ederek 879D yazılım yükleme için hazırladım. Yazılım yüklemesine kadar olan aşamalar ve yükleme başlangıcı sorunsuz geçti. Bir 10 dk kadar güncelleme yaptı lakin güncelleme devam ederken bir anda ünite kapandı ve şu an açılmıyor. Yeni ünite düşünüyordum zaten ama carplayli yazılım yükleyebilir miyim diye bi deneme yapmıştım.

Cihaz şu an hiç açılmıyor, bu cihaza yapılabilecek bir şey var mıdır, yoksa doğrudan yeni üniteye mi geçmek mantıklı olur?

Bu ekrana uyumlu carplay üniteler mevcut mudur? Ya da üniteyi pas geçip RCD 330 almayı da düşündüm fakat sesten memnun olmayan çok kişi var, yorumlarınızı bekliyorum.

Screenshot_123.pngScreenshot_1234.png
 

Ünite işini bi arkadaşla konuşucam abi olmazsa sana ulaşırım :)
 
teşekkürler hocam, kapanmadan önce üniteden baya bi ses gelmeye başlamıştı sizce sebebi ne olabilir? Sıcaklıktan dolayı olabilir gibi düşündüm ben ünite ses yapınca, en azından güncellemenin ortasında kapanmasa kurtarma moduna vs girilebilirdi ama tuğla oldu cihaz :)
 
Bu işlemler riskli :D Cihaz kurtulur evet ama astarı yüzünden pahalıya gelir, baştan bilen biri yapsa dert olmazdı fazla 819B cihazların çoğunda CarPlay çalışır hale getiriliyor. Az bi kısmında stabilite sorunları oluyor 45dk da bir açılıp kapanma gibi ama onu da baştan söyleyip risk alanlar için yapıyorum. Genelde internette bulduğunuz yazılarda kritik bikaç adım anlatılmıyor, ondan sorun olmuştur cihazda.
 
Benim standart üniteye başta nav versiyonunun variant numarasını atmışım farketmeden orda mmc.ini hatası verdi yüklemedi. Standarta çevirince de yükledi fakat sonuç bu :D Neyse bize de bi tecrübe oldu :)
 
Almışken daha yeni bir ünite almayı düşünüyorum, teşekkürler.
 

Geri
Üst Alt