Golf 7.5 Torpido Üzeri Uzun Trim (Bulunmuştur)

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus & Polo 6C 1.4 TDI Comfortline
Merhabalar. Golf 7.5 kasada gelen torpido üzerinde ki uzun trim parçasından arıyorum. Elinde olan ya da elinde bulunduran çıkmacı bilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

93FB8747-A528-41CF-A2B7-5F2F551528F3.jpeg

Aliexpress siteside golf 7 ye ait var. 7.5’a ait yok maalesef. Desenleri farklı

Günceldir

Görenlerin, duyanların danışmaya yönlendirilmesi rica olunur :)

Merhabalar. Golf 7.5 kasada gelen torpido üzerinde ki uzun trim parçasından arıyorum. Elinde olan ya da elinde bulunduran çıkmacı bilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

93FB8747-A528-41CF-A2B7-5F2F551528F3.jpeg
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 951,56TL 30% İndirim | Araba iç yardımcı pilot gösterge VW volkswagent Golf7 Golf için 2014 2015 2016 2017 2018 2019 aksesuarları paslanmaz çelik
https://a.aliexpress.com/_DFEfl6t

Bence bunu değerlendirin

Fırat hocam ilginiz için teşekkür ederim yalnız ilanda ki ürünlerin tamamı MK7 kasa desenine sahiptir

MK7.5 kasa deseni farklı olduğundan onu arıyorum @Firatt35

Servisten temin edin baska turlu zor bulunur.

Serviste Almanya gösteriyor hocam 1 aydan önce gelmez diyerek stok kontrolü yaptıklarında. Bayram bitene dek eğer bulamazsam yedek parça yolları gözükecek bana :)
Servisten temin edin baska turlu zor bulunur.

Serviste Almanya gösteriyor hocam 1 aydan önce gelmez diyerek stok kontrolü yaptıklarında. Bayram bitene dek eğer bulamazsam yedek parça yolları gözükecek bana :)
Hocam konuyu şubatta açmışsınız. 🙂 üzerinden kaç ay geçmiş. Ayrıca 1 ay demelerine bakmayın en geç 2 haftaya gelir

Servisten kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışmışım ama sonu orada bitecek her türlü :) :)
Hocam konuyu şubatta açmışsınız. 🙂 üzerinden kaç ay geçmiş. Ayrıca 1 ay demelerine bakmayın en geç 2 haftaya gelir

Geri