BMW 118i için görüşleriniz,


Hocam Ankara'da ikamet ediyorsunuz sanırım. Biz arada buluşuyoruz arkadaşlar ile.Buyrun bir gün sizde aramıza katılın. Uzun uzun konuşalım, tartışalım saatlerce. 

Ben bile arabalardan fazla anlamayan daha önceleri araba muhabbetlerine pek girmeyen biri olarak saatlerce konuşuyorum hiç sıkılmadan. Yeni bilgiler ediniyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. 

Saygılar,
Tabi neden olmasın çok keyifli olacağına eminim, yeterki zaman uygun olsun, özel sektör, hafta sonlarında da arazi işlerimiz olabiliyor,(mühendislik firması)

 

Tabi neden olmasın çok keyifli olacağına eminim, yeterki zaman uygun olsun, özel sektör, hafta sonlarında da arazi işlerimiz olabiliyor,(mühendislik firması)
Hocam benimde sizinle durum ayni(muhendislik firması) ama cok acil birsey olmadikca haftasonları ofiste olmuyorum. Katilmanizdan mutluluk duyariz. GTA gun be gun buyuyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@Bekir hocam, iş çıkışı hanımları kandırıyoruz ve çıkıyoruz ahahaha :)

Kaderimiz aynı özel sektör ve ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 

 
@Bekir hocam, iş çıkışı hanımları kandırıyoruz ve çıkıyoruz ahahaha [emoji4]Kaderimiz aynı özel sektör ve ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 
Benim eşimde mühendis pek kandırmak mümkün olmuyor, ama sizden öğreneceklerim olabilir :) :)

 
1 serinde valencia turuncu diye bir renk var m-paket'e özel, hastasıyım :)

1 serisinin içi dar, standart koltuk döşemeleri çok kötü, standart ses sistemi baya eleştiriliyor(denemedim). Başkada kötü bir tarafı yok bence. M-Paket ile gelen spor koltuklar ve hexagon döşeme ile oldukça güzel oluyor içi.

Fiyat olarak 1 serisine şu anda ne kadar istiyorlar bilmiyorum ama ben bakarken fiyatları çok yüksekti. Mantıklı bir seviyeye gerilediyse alınabilir bence. 

 

Geri
Üst Alt