Katlanır Ayna Özelliği


YasinA

Yeni Üye
Katılım
7 Kas 2022
Mesajlar
13
Tepkime puanı
2
Konum
İstanbul
İsim
Yasin Azak
Araç
Golf 7
8255D4FE-B3B1-4DDC-AD9E-134EE56EF673.jpegGolf 7 highline aracımla bugün talihsiz bir durum yaşadım. Alalı henüz 1 ay oldu tam olarak arabaya alışamadım. Bugün benzinlikte arabayı yıkadıktan sonra geri geri çıkarken sağ tarafta(yuvarlak içerisine aldığım yerde gözüküyor) köpük tutma aparatının kablosu aynama takılmış ve bir anda ses gelmesi üzerine durdum. Ayna kapağı kasılması sebebiyle düştü ve ayna dışarıya doğru kasıldığı için yerinden oynadı. Camı sağlam ancak R’ye geldiğinde aşağı indirme özelliği bozuldu. Katlanır ayna taktırmayı düşünüyodum, bu sebeple 2 aynayı da katlanır olarak taktırayım mı? Önerebileceğiniz yer var mıdır? Fikir verirseniz sevinirim.
 
Merhaba. Tabi ki ikisinide katlanır taktırın. Set satılıyor zaten.
 
Upvote 0
Yok zaten değiştirirsem ikisini de taktıracağım tabi. Önerebileceğiniz yer var mıdır? Taiwan menşeili veya orj ürün arasında kullanım olarak nasıl bir fark var?
 
Upvote 0
Merhaba Yasin Bey. Geçmiş olsun yaşadığınız talihsiz olaydan dolayı. Taiwan menşeili olanlar katlanırken orjinale göre elektrik motoru sesi fazla çıkıyor bunu deneyimledim. Altında ki beyaz led ışığı olsun geriye kalan her şey aynı. Bu da uzun ömürlülük muhabbetine yol açıyor. Onun dışında bir fark olmuyor zaten ayna kapağı ve ayna camı set olarak satılmaz sizin aracınızda ki kapak ile ayna camı, katlanır aynada ki sete monte edilir.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt