Spor Yay/Press/Coilover


berkantgnd

Üye
Katılım
26 Tem 2022
Mesajlar
47
Tepkime puanı
8
Konum
Maltepe
İsim
Berkant
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce aldığım 2013 Golf 7 1.6 TDI aracımın üzerinde 18 inç PZero lastik ve R jantlar mevcut fakat araç orjinal yayları ile tabiri caizse leylek gibi duruyor. Sizce nasıl bir yol izlemek mantıklı. Sadece çamurluk ile lastikler arasındaki boşluğu almak istiyorum. Fikirleriniz ve yorumlarınız nelerdir.

Ayrıca bu kasalarda kumandadan camları açıp kapatma özelliği var mı? Orta ekrandan baktığım zaman camlar ile alakalı bir seçenek görmedim. Denediğim zamanda herhangi bir tepki vermiyoe camlar.. Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Herkese iyi Pazarlar 😊👍🏼
 
@berkantgnd yakın bir arkadaşımda coil var o aracı coille baya bi indirdi, araçın duruşu güzel ancak yolda seke seke gidiyor en sağlıklısı spor yay bence (araç polo)
 
Ben spor yay ve coilover sistem arasında çok git gel yaptım . Bu zamana kadar tercihim hep spor yaydan yana oldu ancak bir çılgınlık olsun tecrübe etmek adına gidip coilover sistem denemek istedim . Piyasadaki en çok bilinen malum firmayı değil de rakibini tercih ettim . Yaklaşık 3000km'dir sekmeyi hissettiğim tek yol kuzey marmara otoyolu çekmeköy bağlantısı . Onun harici günlük kullanımda sekme veya aman aman bir sertlik yaşadığımı söyleyemem. Ön yargım kırıldı diyebilirim şuanlık memnunum . Yol tutuşu beklediğimden daha iyi çıktı bunu da belirtmek istiyorum
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2022-09-15 at 23.04.42.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-15 at 23.04.42.jpeg
    134.3 KB · Görüntüleme: 35
Beyler seken coilover'ların sanayi üretimi isimsiz parçalar olduğunu belirtirseniz konuya yabancı olanları yanlış bilgilendirmenin önüne geçeriz. :)

Zira bu işin zirvesi coilover'dır. ;)

1664172066731.png
 

Geri
Üst Alt