Multimedya Önerisi Ankara


atacandiri

Üye
Katılım
9 Eki 2019
Mesajlar
148
Tepkime puanı
62
Konum
Ankara
İsim
Atacan
Arkadaşlar selamlar bir konu hakkında fikirlerinizi rica ediyorum . Sağlam bir multimedya fiyatı bütçemi fazlasıyla aşıyor . Bu yüzden çin malı android almayı düşünüyorum . Benim sorum marka bağımsız Ankara da bu işi hakkıyla yapan ürünün arkasında duran onerilebilecek işletmeler kimlerdir ve kasma problemini yaşamamak için uzun vadeli kullanım için minimum özellikler neler olmalıdır ? Teşekkürler .
 

Android alıp paranızı boşa harcamayın. Forumda bununla ilgili konular vardı. Çıkma orjinal cihaz almanızı tavsiye ederim.
 
Yıllar önce (2016) mk 3.5 focus aracıma büyük heyecan ile navimex marka takmistim. O zaman orjinal üniteler bu kadar gelişmiş ve fonksiyonel değildi. Android ise resmen araca her türlü oyuncağı kazandırmıştı. Ancak ses/muzik kalitesi hiç iyi olmadı. Araştırdım ve after market urunlerin ses çıkışlarının zayıf olduğunu öğrendim. Hifi ses modifikasyon işletmeleri ile gorustum. Dinlediler ve komple anfili kablolu tesisat girilirse birseye benzer dediler. Masraf olarak tabiki 2-3 android cihaz masrafı çıkardılar. Hifi ses isine girmedim. Android cihazdan da soğudum. Söktüm ilana koydum. 1.5 yıl da satamadim. Daha sonra arkadasin akrabasına yarı fiyatına verdim. O da memnun kalmadı. İyileştirme islerinr girdi ve cihaz yandı :)
Benim tecrübem budur. Tabiki aradan geçen 6-7 yılda hersey gelişti. Ama ben tavsiye etmem. Ozellikle aracta müzik dinlemekten hoşlanan biri olarak iyi bir sesi diğer özelliklere değişmem.
 
Android pişmanlık olur. Görüntüden başka birşey elde edemezsin. Orijinal Multimedia tavsiye ederim.
 

Geri
Üst Alt