Nedeni bilinmeyen iz.


Ahmettr

Yeni Üye
Katılım
18 Haz 2021
Mesajlar
17
Tepkime puanı
11
Konum
Türkiye
İsim
Ahmet
İyi akşamlar bugün aracımı yıkarken tavanında ortalama 1 cm civarında bir iz gördüm ne olduğunu anlayamadım . Pasta cila yapan bir yer sigara yanığı olduğunu söyledi . Ne yapsam bu izi giderebilirim .
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20220708_153337.jpg
    IMG_20220708_153337.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 148

Geçmiş olsun vicdansızın biri sigara atmış maalesef. Aynısı kaputum da var, boya yandığı için bunun çıkması pek mümkün değil.
 
Buna kin denemez bu biraz aptallık biraz vurdumduymazlık birazda inandığı dinin işine gelen kısmına inanmak diyebiliriz. Balkonda sigara içip çevreyi çöp tenekesi zanneden ve sigarasını aşağı atan salatalığın biri. İçiyorsan bu meleti çöpünüde çöpe atacaksın, insanoğlu sokağa tükürüyor ama git misafirlikte bunu yapanın evine tükür cinayet sebebi olur. Çevre onlar için kendi kendini yenileyen bir çöplük. Bilmiyorlar ki asıl çöplük ta kendileri.
 
Geçmiş olsun. İnsanların içtiği , yediği , özgürlüğü sizin malınıza zarar boyutuna gelebiliyor işte. Gerçekten arabayı bazen nereye park edeceğimizi şaşırıyoruz böyle olaylar görünce..
 
Tavsiyeler için teşekkür ederim ancak lekenin ne kadar derinde olduğunu bilmediğimiz için şimdilik böyle kalması daha uygun olucak gibi.
 

Geri
Üst Alt