3Q0 035 819'dan 3Q0 035 824B Üniteye Geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agoktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam eşiniz Almanya ya gidincemi alacak unuteyi dikkat edsin denemeden almasın yurtdışında satılan ünitelerin hepsinin üstünde birleşen koruma var bunu unutma ama Tr ye getirince birde onu açtırman lagzim o da ek bir masraf olacak sana birde kesinlikle deneyerek alınmalı bozuk çıkma riski çok bir çok arkadaşın başına geldi

Hocam çok haklısınız. Deneme imkanımız da olmayacak, çünkü araç burada olacak. Bozuk ihtimaline karşı yorumları olumlu satıcılar ile iletişime geçiyorum. Son bir kaç haftadır Türkiye' de fiyat araştırıyorum fakat rakamlar çok yüksek. Eğer uygun fiyat bulamazsam bu riski alacağım.

Hocam çok haklısınız. Deneme imkanımız da olmayacak, çünkü araç burada olacak. Bozuk ihtimaline karşı yorumları olumlu satıcılar ile iletişime geçiyorum. Son bir kaç haftadır Türkiye' de fiyat araştırıyorum fakat rakamlar çok yüksek. Eğer uygun fiyat bulamazsam bu riski alacağım.
Hocam sana hangi ünite lagzim?Almanya da hangi şehre geleceksiniz eğer Hollanda ya yakınsa yardımcı olabilirim ünite konusunda

Hocam benim araçta 3Q0 035 824 kodlu ünite vardı. Sanırım en uygun yine bu kodlu ünite olur. Eşim Frankfurt' ta gidecek.
Hocam bana 500 km yakın olsaydi yardımcı olurdum waatsap tan ara beni Almanya da alırken ve getiriken nelere dikkat edilmesi gerekli sana anlatayım 0 539 258 50 14

Geri