Park halinde stop lambası kırmışlar kasko süreci nasıl olur?


Deja-vu

Üye
Katılım
25 Mar 2018
Mesajlar
142
Tepkime puanı
79
Konum
istanbul
İsim
koray
Merhaba,
Aracın sol iç bagaj kapağı kısmında kalan stop farına sivri bir demirle vurup kırmışlar kamera vs yok aracın kaskosu mevcut süreç nasıl olmalı? Tutanak vs düzenlemelimiyim yada direk yetkili servise mi gitmeliyim.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20220415_165001.jpg
    IMG_20220415_165001.jpg
    283.7 KB · Görüntüleme: 47

Gecmis olsun bunun icin kasko bozulmaz cikma temin edin aynisu basıma gelmisti
Benimde basima geldi, sahibinden'de cikma aldim, kargoyla gönderdiler, montaji cok kolay

Kaskoyu devreye sokarsaniz seneye simdi yapacaginiz masraftan cok daha fazlasini kasko primi olarak ödersiniz
 
Geçmiş olsun. Çıkma alıp takın, sanırım 400-500 tl civarına bulunur. Söküp takmanız oldukça kolay. Boşuna tramer ve kasko primi çıkmasın. İsterseniz önce servisten parça fiyatını sorun karşılaştırmak adına.
 
Tmmdır, çıkmacılara bakacağız artık açıkçası son dönemde ki fiyat artışlarından oto parçalarda nasibini almıştır çıkmacılardan 400 500 TL ye halledebiliriz umarım. Bunu yapan karaktersiz müsvettelere diyecek çok söz var ama olan olduktan sonra fayda sağlamıyor. Gündüz vakti araç sahibi araç içindeyken kapıları zorlanan bir zamandan geçiyoruz. Utanmasalar aracı sahibiyle birlikte çalacaklar. Bizleri bu durumlara düşünenlere selam olsun...
 
Araba olsa dert olmasa dert arkadaş. Geçmiş olsun hocam sıkma canını.
 
fonksiyonel olarak bozukluk yoksa öyle kullanılmaya devam edilebilir.
 
Kasko poliçenizi okuyabilirsiniz. Bazı şirketler yılda 1 defaya mahsus olmak üzere sadece bşr tanesi olmaz üzere herhangi bir cam değişimi stop lambası değişimi far değişimi ayna değişiminde hasarsızlığı bozmuyor.
 

Geri
Üst Alt