Arkadaşlar, golf 7 2014 dizel 5 ileri manuel aracına stage 1 Yazılım uygulaması yapan var mı ? Uzun yolda 2 bin devirde 107 ile gitmek can sıkıcı olabiliyor, yazılım ile bunu en azından 117 lere çıkarma şansım varmıdır ? Teşekkür ederim.
2 bin devirde 107 km/h 5. vitesin dişli oranı ile ilgili, yani sabit maalesef yazılım ile istediğiniz olmaz ancak daha canlı alt devirler, daha daha çabuk hızlanan ve son hızına daha çabuk ulaşan bir aracınız olur. ( ama son hızı arta bilir )Arkadaşlar, golf 7 2014 dizel 5 ileri manuel aracına stage 1 Yazılım uygulaması yapan var mı ? Uzun yolda 2 bin devirde 107 ile gitmek can sıkıcı olabiliyor, yazılım ile bunu en azından 117 lere çıkarma şansım varmıdır ? Teşekkür ederim.
bende düşünüyorum yolda 1.0 tsi motorların geçmesi üzüyorGaliba bende bu aralar yaptırabilirim kararsizim
1.2 105 dsg 2014
Aracınız kaç km de hocam?Bende düşünüyorum ancak km el vermiyor 90 beygir golf keyif alınmıyor
Abi yaptırırsan sonuçları yaz da nasiplenelimGaliba bende bu aralar yaptırabilirim kararsizim
1.2 105 dsg 2014
Siz nerde yaptırdınız hocam ?ben 40k' dan 107k'ya kadar kullandım. Manuel golf dizele yazılımsız binmek eziyet zaten. hem yakıt düştü hem arabadan aldığım keyif arttı tavsiye ederim. Düzgün bir yere yaptırın ama merdiven altı olmaz bu iş
paşaoğlu chip tuning AnkaraSiz nerde yaptırdınız hocam ?
Siz nerde yaptırdınız hocamben 40k' dan 107k'ya kadar kullandım. Manuel golf dizele yazılımsız binmek eziyet zaten. hem yakıt düştü hem arabadan aldığım keyif arttı tavsiye ederim. Düzgün bir yere yaptırın ama merdiven altı olmaz bu iş
Çok teşekkür ederimpaşaoğlu chip tuning Ankara
Adres: Emek, Kazakistan Cd. 25/a, 06490 Çankaya/Ankara
Telefon: 0532 777 95 16
Arkadaşlar, golf 7 2014 dizel 5 ileri manuel aracına stage 1 Yazılım uygulaması yapan var mı ? Uzun yolda 2 bin devirde 107 ile gitmek can sıkıcı olabiliyor, yazılım ile bunu en azından 117 lere çıkarma şansım varmıdır ? Teşekkür ederim.
Hocam sizinki 1.6 dizelden bile bu hali çok seriHort yapayım diyorum?1.2TSI 105 beygirlik aracıma bende düşünüyorum. Orijinallik harici dez avantajı var mıdır acaba? Objektif yorum yapacak dostların yorumlarını bekliyorum..
Galiba bende bu aralar yaptırabilirim kararsizim
1.2 105 dsg 2014