Şerit Takip+ PLA 3.0+ Kör Nokta + Sürüş Seçim Profili+ Kapı altı aydınlatma Retrofitleri


Malum hava koşullarından dolayı diğer fotoğraf ve video çekimini iyi bir güne erteledim. Onları da umarım kısa sürede eklemeyi planlıyorum.
 

@zulalyol abi herşey için teşekkür ederim tekrardan. Sayende aracımı daha da beğenerek kullanıyorum. Şerit takip, pACC, kör nokta, pla 3.0, kapı altı aydınlatmaları ve iç dikiz ayna opsiyonları süper oldu 😊🙏🏽
Güle güle kullan Fatih hocam hayırlı olsun .
 
Bütün golf tutkunlarına merhabalar,

Geçen hafta sigorta şirketim ve Doğuş Oto ile görüşmeler sonucu şerit takip sürecini başlattım. Bu hafta da şerit takipli camın geldiğini de yine yedek parçadan bir şekilde öğrenip görsellerini aldım. Bu sürece girmeden önce gerekli bütün parça kodları ve süreç konusunda beni aydınlatan @zulalyol abime öncelikle çok teşekkür ediyorum.😊🙏🏽 Cam montajı sonrasında kendisi gelip kalan asistanları ve kodlamaları yapacak sağolsun. Retrofit bitince detaylı görselleri de paylaşacağım.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Güncelleme 1
Forumda daha önce aynı işlemi yaptıran arkadaşların yazıları açıkçası güzel bir rehber oldu bu iş için öncelikle onlara teşekkür ederim. Servise aracı bırakırken şerit takipli cam için bir hatırlatma yazısı bıraktım ben de geleceğe uyarak.😅 Sonuç olarak cam takıldı sorunsuz bir şekilde ancak takan usta iç döşemeye zarar verdiğinden 😪 dolayı kendileri bedelsiz olarak iç tavanı komple yenilediler ve hatalarını telafi etmek amacıyla araç çıkıncaya kadar Polo ikame verdiler. Tabi bunların tamamlanması ekstra birkaç gün daha sürdü ve araç da serviste kaldığı için cam da tamamen zemine yerleşmiş oldu. Aracı teslim aldıktan sonra @zulalyol abim sağolsun gelip aracın kalan işlerine girişti. Araçta öncesinde acc ve mib2,5 olduğundan dolayı şerit takiple beraber ekstra pAcc de eklendi. Önceden aracıma yapılan acc işleminin sıkıntılı olduğunu bilmiyordum açıkçası Zülal abi onu da farkedip sıfırdan tesisat çekti ayrıca far montajındaki sıkıntıyı da halletti cidden hakkı ödenmez emekleri için 🙏🏽🙏🏽 Ek olarak, navigasyonun daha stabil çalışması için shark anten değişimi ve sol ayna plastik trim değişimini de yaptı. Şerit takibi test sürüşü de yağmurlu havada genel olarak stabil çalıştı çok şükür ve araç bir tık daha çağ atlamış oldu sanki 😅

Güncelleme 2
Şerit takip montajından bir süre sonra @zulalyol abi sırasıyla PLA 3.0, kör nokta uyarısı, sürüş seçim profili ve kapı altı aydınlatmalarını da ekledi. Hem donanım ben de görünüş olarak araç daha oturaklı hale gelmiş oldu. Ekstra olarak otomatik kararan dikiz aynamı da sağolsun Zülal abi yeniledi. Önceden de belirttiğim gibi aracı ilk aldığım süreden şu ana kadar tam bir evrim geçirdi bu özellikler de eklenince.

Güncelleme 3
@zulalyol abinin aracıma şerit takip standart direksiyonu üstlen uyarısı parametresini 120 snye ayarlayınca PACC tadından yenmez oldu yolda 😊
Merhaba hocam kapı altı aydınlatma ışıklarınızın parça koduna müsait olduğunuz zaman bakabilir misiniz ?
 
Merhaba iyi günler 2020 Octavia aracim var konuda şerit takip direksiyonu devral süresini @zulalyol abimizin 120 sn ye çıkardığını yazmışsınız benim araçta travel assist mevcut (capasitif dreksiyon ile)ama malum çok kısa sürede direksiyonu tutmamı istiyor bunu süreyi arttırmak mümkün mü?
 
Merhaba iyi günler 2020 Octavia aracim var konuda şerit takip direksiyonu devral süresini @zulalyol abimizin 120 sn ye çıkardığını yazmışsınız benim araçta travel assist mevcut (capasitif dreksiyon ile)ama malum çok kısa sürede direksiyonu tutmamı istiyor bunu süreyi arttırmak mümkün mü?
Merhabalar Oktaviayı tam olarak bilemiyorum, @zulalyol abiye danışabilir misiniz ? Size daha net bilgi verir kendisi.😉👋🏽
 
@ALKIN
Merhaba. Golf 7 Kapı çıkış uyarı lambası için soruyorsanız 3G0947411 ve 3GD947411 uyumlu diye biliyorum sipariş ederken araç şase numaranıza göre teyid ettiriniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Üst Alt