Yeni nesil Mercedes Benz C serisi Türkiye fiyatı belli oldu


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Mercedes-Benz C-Serisi, kısa zaman önce yeni nesline kavuştu. 1982'den bu yana C-Serisi adı altında satılan bu model, W206 kodlu nesliyle ülkemize de giriş yaptı. Yeni nesil S-Serisi'nden bir hayli ilham alan bu model, ülkemizde ilk olarak sedan gövde tipi, tek motor ve tek donanım seçeneği ile göründü.

Mercedes-Benz'in internet sitesi üzerinde yeni nesil C-Serisi; C200 Edition 1 AMG adlı donanım paketi, 204 beygir gücündeki 1.5 litrelik turbo benzinli motoru ve 9G Tronic şanzıman ile yer alıyor. Başlangıç fiyatı da 922.000 TL olarak belirlenmiş.

1.5 litrelik turbo benzinli ve güçlü bu motorun diğer özelliklerini merak ediyorsanız tork değerinin 300 Nm, 0-100 km/s hızlanma değerinin 7.1 saniye ve maksimum süratinin 241 km/s olduğunu belirtebiliriz. Yakıt tüketimi de ortalama 6.6 litre/100km olarak belirtilmiş.

Standart olarak 9.5 inç boyutunda gelen, opsiyonel olarak da 11.9 inç'e yükseltilebilen dikey ekranı ve yepyeni konsol tasarımıyla da dikkatleri çekiyor. Başta da belirttiğimiz gibi, aracın dışına ek olarak iç mekan tasarımı da yeni S-Serisi'ne bir hayli benziyor.

Kaynak

mercedes-c-klasse-limousine-2021.jpg
mercedes-c-klasse-limousine-2021.jpg


mercedes-c-klasse-limousine-2021.jpg
mercedes-c-klasse-limousine-2021.jpg
 

Arabaya bak çok güzel.Ama alamayiz o kesin...
 
Pejo 508 icin 600 bin, Passat Elegance icin 700 bin istendigi yerde Galericiler-Alsatcilar bu paraya biniciye birakmaz, toplarlar hepsini ve komik olan bu ticaretten mercedesten daha fazla kar ederler, devir üretme devri degil ama nereye kadar, bir yerde cok fena patlayacak bu sistem.
 
@krym
Bu merso vergisiz 950 olsa ben veriyim bu parayı

500 ü vergi olunca hiç vermem

+100 binde alsatçıya hic vermem.

Vergi meraklısı ne kadar çok insan varmış??

Bilerek artırıyorlar.
Daha çok vergi gelsin diye.

Mesela asgari ücretide güzel arttıracaklar arttıracaklar.
Niye
Daha çok sgk primi + gelir vergisi kesilsin diye .
Ne güzel iş
 
Fiyati makul geldigine gore galericiler bunu coktan toplamistir. Mercedes guzel lansman fiyati ile cikmis.
Benzerini glb ile de yapmisti.
 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
İyi olmuş...

Hükümetin bu konuda!... hiç suçu yok bence

Al satçı arkadaş alsin da goreyim alamaz oda fakirlesti 40 50 kazandım zannetti markette 25 kurusluk poşeti ne kadara fuller onun hesabında...

Yine insaflı davrandılar önce millet arabasına 30 koydu sonra devlet 10 koydu millet 50 koydu devlet 30 koydu eee her millet hak ettiği gibi yönetilir... c serisi yıldız 1 milyon tl yani 100 bin dolar kolay hesaplanıyor artık...

Varsın kısa ömrümüzde c serisine binmeyelim tatile falan da gitmeyelim..... gezmeyelim yemiyelim icmeyelim evde oturalim ama evi sicak yapmayalim 1 derece dusuk yapalim sayın bakanımız doğru dedi ....

olsun varsın kek var yersen çay var içersen daha ne fazla bile....
 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Otomobillerde fazlaca dijitalleşip göz boyama işinin suyu çıktı ve kalite de aynı oranda düşmeye devam ediyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
@krym
Bu merso vergisiz 950 olsa ben veriyim bu parayı

500 ü vergi olunca hiç vermem

+100 binde alsatçıya hic vermem.

Vergi meraklısı ne kadar çok insan varmış??

Bilerek artırıyorlar.
Daha çok vergi gelsin diye.

Mesela asgari ücretide güzel arttıracaklar arttıracaklar.
Niye
Daha çok sgk primi + gelir vergisi kesilsin diye .
Ne güzel iş
Hocam herkes senin gibi degil, ama inan bana elinde 1 milyon lira olsa, bu parayi doalrda tutsan zarardasin (usd enflasyon %5+ yani 100 dolarin 1 senede 95 dolar olur en iyi ihtimalle), euro'da ayni durumda, merkez bankalari bilanco büyütüp para basinca paralar degersizlesti, enflasyon yani paranin degersizlesme sorunu sadece bize has degil.

Peki paran varsa ne yapacaksin?

Harciyacaksin!!!!!!!

Mal degerli, para degersiz

Benim yatirim dengem: Bist%20 Gayrimenkul: %80, birde arabam var, hic euro-dolar almam, viyana'da evim var, bir yilda degeri euro bazinda %30 artti, daha da artacak, istanbul'daki dairelerim ortalama %120 artti ama euro kuru da artti, bu artisa ragmen istanbulda viyanadan daha karliyim, kira gelirlerini saymiyorum bile, bir sene önce 1200 liraya kiraya verdigim daireyi bu ekimde 2300 liraya kiraya verdim.

Yani ya o mercedesi alacaksin ya da gayrimenkul ve borsaya gömeceksin, kisa vadeli %10-20 kazanayim yeter diyorsan mercedes, uzun vadeli cok kazanayim diyorsan gayrimenkul, uzun vadeli kral olayim diyorsan bist.

Dün honda bayisinde sira olanlari yadirgamiyorum, millet hakli, dünya krizde, biz arti olarak bu krizin üstüne yönetim krizimiz var, ülke yönetilemiyor, savas var ama komutan savunma hattini acmis gibi düsünün

Sonucta zengin daha zengin fakir daha fakir olacak, adaletsiz dünyada kimse mutlu-huzurlu olamaz, zenginsin ama sokakta yürüyemiyorsun, 2000lerin basinda kapkac terörü vardi, simdi daha beterleri olacak malesef, hirsizlik-fuhus-uyusturcu-kumar....

Lirada %20-30 kaybedersin dövizde %5-8 kaybedersin, daha az zarar icin döviz tercih edilir ama sonucta kaybediyorsun, o yüzden mercedes kalmaz piyasada
 
14 Kasım 2021 Euro kuru: 11,43 TL
Yeni C serisi Edition 1 AMG paket başlangıç fiyatı: 922.000 TL

29 Aralık 2021 kur: 14,37 TL
Mercedes sitesindeki liste fiyatı: 1.326.000 TL

Sarı sitedeki en ucuz fiyat: 1.500.000 TL

1640809714803.png
 
Geçen haftasonu Ankara Hasmer'de inceledim aracı. Beyaz renk fişek gibi duruyordu bi tane. satılmış ve 1.4xx.000 gibi birşey yazıyordu üzerinde. ama aracın iç detayları bile çok mükemmel duruyordu.
 
Aslında ucuz ama yarının fiyatına göre ucuz. Yerli aracımız çıkana kadar içten yanmalıların vergi oranlarına yeniden zam geleceğine inandığım için diyorum ki fiyat makul.
 

Geri
Üst Alt