HATA: No Coding Information is Available for this ECU


@Link35 Ne kadar fotoğraf eklerseniz o kadar yararlı olur. Satıcıya attığınız mesaj ve olumsuz cevaplarını ekleyebilirsiniz. Ayrıca sizin parçanın içinde bulunan sonradan besleme parçasının fotoğrafınıda ekleyin ( İşlem yapılmış olduğunu belirtebilirsiniz) Diğer geri dönüş yapmış kişilerin fotoğraflarını da o tür ekstra parça olmadığını göstererek referans olarak ekleyebilirsiniz.

 

@wiox aliexpres'den iki öneri geldi. 1-Sadece para iadesi vergisiz ürün tutarının yarısı olan 308 TL. 2-Ürün iadesi ve para iadesi ise vergisiz olan tutarın tamamı olan 616 TL. Ürünü iade etsem nasıl iade etmem gerekir sizce? Bu tür işlemleri hic yapmadığım için soruyorum iade işlemlerini nereye, kime ve nasıl yapmalıyım?

Malum 2021 modellerdeki güvenlik önlemlerinden ötürü araca uygun gelmedi bu kablo.

Yada şöyle yapsam, sadece para iadesi alsam ve kabloyu 2021 modelden aşağı modeli olan birine 450 ye satsam nasıl olur, hem ödediğim vergi ücretini de telafi etmiş olurum. Ürünü iade etmek pek mantıklı olmasa gerek çünkü tekrar gönderim ücreti ödemek zorunda oluruz. Yapılabilir mi böyle bir şey sizce?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Link35 Ben ürün iadesi hiç yapmadım ama bildiğim kadarıyla zahmetli oluyor. Kargosu vs. nasıl yapılır açıkcası muamma. Yarı fiyatına para iadesi almanız çok daha mantıklı olur sizin için. Bu bahsettiğiniz teklif aliexpress mi verdi yoksa satıcının teklifi mi?

 
@wiox Teklif Aliexpress'den sanırım. Ürün iadesi için bende sizin gibi düşünüyorum, hem külfetli hem de tekrar gönderim ücreti ödemem gerekir. Elimdeki Kabloyu da 450 'ye satabilirsen satarım. Kablo güncellemeli olduğu için  Eğer satamazsam güncellemeyi beklerim belki gerekli önlemler alınarak gerekli düzenlemeler olur. Zaten olmazsa Ross-Tech devri bitmiş olur.

Ekran Görüntüsü (106).png

Tüm yardımların için teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Link35 Sanırım satıcı sizi engellediği için direkt aliexpress devreye girmiş. Sadece para iadesi için iyi bir teklif, vergileri saymadıkları için yarı fiyatı teklif yapılmış. Geri ödenecek miktar hiç yoktan iyidir diyecek kadar iyi bence :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@wiox Tamam iade kesinleşince haber veririm. Gerçi nakit iade konusunda sorun olacağını pek sanmıyorum da ne zaman olur o konuda bilgim yok maalesef.  Sarı siteye de ilan verdim bakalım müşteri çıkacak mı.

 
Kablodaki 1.96 firmware normal, o kablonun versiyonu, vcds 21.3 de calisir bu kablo ile ancak bu eski tip klon kablo udf protokolu gerektiren modullere baglanmaz ve sfd koruma varsa da asamazsiniz.

Yeni tip Real Hex-V2 diye geçen kablolar Vcds Hex-V2 olarak goruyor ve yeni udf protokolu gerektiren modullere de baglanir anca sfd koruma yine sorun yaratir.

Vas5054 de alsaniz bununla aynı olur baglanir ama Sfd koruma varsa yine aşamasınız, online sfd acabilecek vw account gerektirir.

 

Geri
Üst Alt