E Etzel34 Katılım 30 May 2021 Mesajlar 44 Tepkime puanı 22 İsim Okan 14 Haz 2021 #2 Arkadaşlar yurtdışı sitede ledli panjur gördüm hoşuma gitti bu ürünü alsam montaj ve kodlamasını nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar yurtdışı sitede ledli panjur gördüm hoşuma gitti bu ürünü alsam montaj ve kodlamasını nasıl yapabilirim?
GolfTutkulu Paylaşımcı Üye Katılım 28 Nis 2018 Mesajlar 3,882 Tepkime puanı 4,673 Konum Kayseri İsim Ahmet Araç Golf 8 1.0 e-tsi 14 Haz 2021 #3 Etzel34 dedi: Arkadaşlar yurtdışı sitede ledli panjur gördüm hoşuma gitti bu ürünü alsam montaj ve kodlamasını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Panjuru söküp takması çok kolay 2 vidaya bakıyor, ama elektriğin nereden alınacağı farın yapısına göre değişir. Aracınızda orjinal j far mı yoksa replika olan mı takılı? Replika far ise gündüz farına giden kabloyu bulup ona paralel atacaksınız. Ama orjinal j far ise onu bilmiyorum nasıl yapılır. Alıp denerseniz sanırım forumumuzda ilk olursunuz. Çözümü de bir şekilde bulunur diye düşünüyorum ben.
Etzel34 dedi: Arkadaşlar yurtdışı sitede ledli panjur gördüm hoşuma gitti bu ürünü alsam montaj ve kodlamasını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Panjuru söküp takması çok kolay 2 vidaya bakıyor, ama elektriğin nereden alınacağı farın yapısına göre değişir. Aracınızda orjinal j far mı yoksa replika olan mı takılı? Replika far ise gündüz farına giden kabloyu bulup ona paralel atacaksınız. Ama orjinal j far ise onu bilmiyorum nasıl yapılır. Alıp denerseniz sanırım forumumuzda ilk olursunuz. Çözümü de bir şekilde bulunur diye düşünüyorum ben.
GolfTutkulu Paylaşımcı Üye Katılım 28 Nis 2018 Mesajlar 3,882 Tepkime puanı 4,673 Konum Kayseri İsim Ahmet Araç Golf 8 1.0 e-tsi 14 Haz 2021 #4 Ürün de bu sanırım değil mi hocam TRY 771.29 | Ön ızgara lambası Volkswagen Golf 7 Golf 7.5 Golf 8 GTI ön tampon far otomatik modifikasyon araba aksesuarları HQ https://a.aliexpress.com/_vmrmFp
Ürün de bu sanırım değil mi hocam TRY 771.29 | Ön ızgara lambası Volkswagen Golf 7 Golf 7.5 Golf 8 GTI ön tampon far otomatik modifikasyon araba aksesuarları HQ https://a.aliexpress.com/_vmrmFp
GolfTutkulu Paylaşımcı Üye Katılım 28 Nis 2018 Mesajlar 3,882 Tepkime puanı 4,673 Konum Kayseri İsim Ahmet Araç Golf 8 1.0 e-tsi 14 Haz 2021 #5 Logosu parıldayan da varmış TRY 748.51 30%OFF | Led dinamik ile far VW golf 7 için 7R 7.5 genişlik işık yoluyla lamba LED sinyal lambası yeni streamer dahil değildir logo https://a.aliexpress.com/_uZxp2b
Logosu parıldayan da varmış TRY 748.51 30%OFF | Led dinamik ile far VW golf 7 için 7R 7.5 genişlik işık yoluyla lamba LED sinyal lambası yeni streamer dahil değildir logo https://a.aliexpress.com/_uZxp2b
V VendeTTa Katılım 1 Kas 2020 Mesajlar 132 Tepkime puanı 69 Konum Çorum İsim Özcan 14 Haz 2021 #6 İyice şehirler arası otobüse çevireceksiniz arabayı
Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 7,204 Tepkime puanı 12,555 Konum ankara İsim savatage 14 Haz 2021 #7 VendeTTa dedi: İyice şehirler arası otobüse çevireceksiniz arabayı Genişletmek için tıkla ... Uzun Yolda bunlara sellekt selamı farz olur bu modifiyelerden sonra Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Haz 2021
VendeTTa dedi: İyice şehirler arası otobüse çevireceksiniz arabayı Genişletmek için tıkla ... Uzun Yolda bunlara sellekt selamı farz olur bu modifiyelerden sonra
GolfTutkulu Paylaşımcı Üye Katılım 28 Nis 2018 Mesajlar 3,882 Tepkime puanı 4,673 Konum Kayseri İsim Ahmet Araç Golf 8 1.0 e-tsi 14 Haz 2021 #8 VendeTTa dedi: İyice şehirler arası otobüse çevireceksiniz arabayı Genişletmek için tıkla ... Hahaha Golf 8 reklamında ön panjurun ışıl ışıl olduğunu görünce ben de öyle düşünmüştüm ama şimdi alışıyor insan yavaş yavaş
VendeTTa dedi: İyice şehirler arası otobüse çevireceksiniz arabayı Genişletmek için tıkla ... Hahaha Golf 8 reklamında ön panjurun ışıl ışıl olduğunu görünce ben de öyle düşünmüştüm ama şimdi alışıyor insan yavaş yavaş
bnyamnclak Katılım 3 Ara 2018 Mesajlar 267 Tepkime puanı 354 Konum İstanbul İsim Bünyamin 14 Haz 2021 #9 Merak etmeyin Yakında sinyal verince kayanıda çıkar panjurdaki led in amerikan park özelliğide varsa sipariş vereyim hemen yoksa pek uyumlu olmaz
Merak etmeyin Yakında sinyal verince kayanıda çıkar panjurdaki led in amerikan park özelliğide varsa sipariş vereyim hemen yoksa pek uyumlu olmaz