Alınık 2017 1.4 tsi Golf Highline Dsg


omurkadir

Katılımcı Üye
 
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
777
Tepkime puanı
991
Konum
İzmit
İsim
Ömür
Arkadaşım için 7.5 1.4 tsi sunrooflu highline bakıyoruz. Parası hazır. çevresinde bilen duyan satan temiz araç varsa irtibata geçerse sevinirim. İyi akşamlar.

 
Arkadaşlar gerçekten çok enteresan satıcılar mevcut. Arkadaşım genelde galerilerden falan buluyordu çoğu ildışı galeri de yalan atıp gel birşeyler yaparız deyip sakladıkları hataları araç başında söyleyip uzun yoldan gelen alıcıya lanet olsun boş dönmeyeyim deyip alıp döndürme niyetinde.

Bu sebepten geçen ben güzel bir araç buldum sahibinden satılık. Herşeyi ile anlaştılar parayı hazırladı izin aldı sabah gidecek, satıcı akşamında aracın bir parça boyalı olduğunu ama çok güzel boyandığını belirtmiş. ve bakımları tam sanırken son bakımının yapılmadığını söyledi. fiyatta indirim istediğinde zaten indirim yaptım size tarz konuşmalar olmuş inanın ben üzüldüm arkadaş adına ilanı ben attım diye.

Halen arayış devam ediyor yani bu paralara (270bintl civarı) hatasız araç buluruz diyordum daha bulamadık hayırlısı...

 
@omurkadir Bulunduğum şehir dışında araç almaya pek sıcak bakmıyorum.Küçük şehirde yaşıyorsanız gezen adam gibi firmaları cuzi ücret karşılığında kullanabilirsiniz.

Galeriden kesinlikle almam.

 
@ogzdrk valla hocam haklısınız. aynı görüşteyim. Özellikle galeriden alsın hiç istemiyorum.

 

Geri
Üst Alt