Golftutkusu yeni üyelik ve mesajlaşma sistemi hakkında genel duyuru


Ahmet abi mesela bir ürün araştırırken forumda satışını gören birisi direkt üye olup sadece ticari amaçla mesaj atabiliyor olmamalı. İlana yazabilme aktif durumda ama belki ileride onu da kısıtlayabiliriz belirttiğim durumdan dolayı.
Teşekkür ederim. Sadece ticari amaçla atılmamalı katılıyorum.
İlk mesajdaki açıklamayı ve benim önceki mesajımdan önceki mesajı okuyunca ben 50 mesajın altındaki hiç bir üyenin satış ilanı sahibi ile iletişime geçemediği yönünde anlamıştım.

Yanlış anladım o vakit herşey yerli yerinde olmuş kararlarda.

 

Teşekkür ederim. Sadece ticari amaçla atılmamalı katılıyorum.
İlk mesajdaki açıklamayı ve benim önceki mesajımdan önceki mesajı okuyunca ben 50 mesajın altındaki hiç bir üyenin satış ilanı sahibi ile iletişime geçemediği yönünde anlamıştım.

Yanlış anladım o vakit herşey yerli yerinde olmuş kararlarda.
Sizlerin ve diğer hocalarımızın katkılarıyla forumu daha iyi bir hale getirmeye çalışıyoruz Ahmet abi. Aslında daha çok yenilik gerekiyor ama zamanla birkaç şeyi daha aktif edeceğiz inşallah. :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de bu forumu uzun yıllardır takip ediyorum. Genel olarak burdaki bilgili abilerden kardeşlerden gerçekten çok önemli şeyler öğrendim. Ama katacak fazla bişeyim yoktu bu yüzden boş muhabbet yapan kişi olarak da yazmak istememiştim. Zaten genel olarak da çok konuşan çok yazan biri bu yaşıma kadar hiç olmadım.

Ama geçen sene bildiklerim çoğaldı, bazı konular gördüm dedim ki ben bunun doğrusunu biiyorum, oralarda yorum yaptım, yine her gün girip okuyorum bazen yorum da yapıyorum.

Son zamanlarda üye olup bol bol konu açan mesaj yazan birkaç kişi haricinde de herkes benim için bir anlam ifade ediyor, sayfı duyuyorum. Negatiwe hocamın etiket takıntısına bayılıyorum, sırf bu yüzden kendisiyle kardeşini instagramdan takip edip her golf fotosuna maşallah diyorum, forzagilles hocamın her noktada özellikle balata ve akü konusundaki derin bilgilerinden çok istifade ettim vs. 

Ben buraya satış yapmak için girmiyorum ya da arabama şunları yaptım nası iyi mi diye yazamıyorum. Bazı arkadaşlar görüyorum tavan anteni aldım turuncu mu boyatayım pembe mi diyor. Tamam forumda bunlar da olmalı ama bunlar benim ilgimi çekmiyor. Sadece güzel konulara beğeni atıyorum :)

Belki benden çok yoktur ama illaki vardır, bizi de mesaj sayımıza göre yargılamayın demek istiyorum. Napayım ben de böyleyim, ama hepinize emekleriniz için çok teşekkür ederim.


 
: ) 

@AhmetCakmak elinize emeğinize sağlık helal olsun.

Aslında Forumun amacı bilgi ve paylaşım. Çok kısa net örnek verebilirim.

Geçtiğimiz hafta @frknyldrm hoca ile yüz yüze görüştük. Sohbet esnasında eşimin aracına aldığım lastiğin pek içime sinmediğini söylemiştim.

Furkan hoca kendi aracına aldığı lastiğin @forzaGilles hocanın önerisiyle aldığını ve memnun olduğunu söylemişti.

Bende forzagilles önerdiyse kesin alınır dedim, ben lastik almadan önce keşke konu açsaydım dedim içimden : )

 
yeni üye için 50 aslında biraz fazla ama kural kuraldır. Hayırlı olsun emeğinize sağlık.
 

Geri
Üst Alt