Ankara PPF araç kaplama kampanyası


@EMR-Garage randevuyu yarın sabah 10 icin aldık, kaput + far(çift j replika)

Sponsorumuz uygulaması için 2 sene garanti veriyor (benim arabayı yıkatma sıklığıma göre).

Memnuniyetimi ya da umarım olmaz ama memnuniyetsizliğimi paylaşacağım.

 

PFF'in piyasada pahalıya satılan markalardan farkı tam olarak nedir. Onlarda 10 yıl garanti veriyor siz de fakat aradaki fark 2 katından fazla anlamadım ben bu işi. Aydınlatırsanız çok memnun olurum. Örnek olarak Stek ve Cliff markalarını verebilirim.

 
@Lecter06 Ürünümüz Stek kadar kaliteli değil ama aradaki fiyat farkı kadarda kalite farkı yok. Hedef kitlemiz gereği parasının hakkını veren sorunsuz ürünler kullanıyoruz. Normal bir kullanıcı Stek ve myway ppf arasıdaki farkı anlayamaz. Parlaklık aynı, dayanıklılık noktasında küçük farklar mevcut ama yine kullanımda fark edecek bir durum yok. Bir çivi düşünün iki folyoyu delmek istedğimizde birini 10 saniyede deliyorsunuz diğerini 15 saniyede. Parlaklık olarak iki filmde aynı. Stek kendini onarma süresi daha hızlı.

Özetle Stek için ödediğiniz rakamın önemli bir bölümü marka bedeli. Biz stekte kullanıyoruz. 500.000 liralık araca para veren birinin bütçe sorunu yoksa stek uyguluyoruz. B-C-D sınıfı araç sahiplerine şiddetle Myway PPF tavsiye ediyoruz. Kendi aracım F10 üzerinde myway 4 yıldır aynı parlaklıkta duruyor. Yine 5-6 yıldır sorunsuz kullanan müşterilerimiz de mevcut.

Cam filmi ve kaput filminde garanti olayı biraz şova döndü. Bu uygulamamalarda garanti uygulama hataları için veriliyor. Zaten uygulama hatası birkaç günde ortaya çıkıyor. Stek veya Myway film dış etkenler dışında zaten bozulmaz. Bozulursa kullanıcı hatası vardır. Geçenlerde bir müşterimiz kaza yapmış çamurluk sürtmüş boyada hiçbir hata yok ama film büzüşmüş. yine yırtılmamış ama bizden garanti kapsamında değişim bekliyor. Böyle bir hizmet hiçbir firmada yok. Cam filmi olayında yine aynı kaliteli bir film zaten 5-6 yılda bozulmaz. Aracın fitili arasına taş girer, çocuk çizer bozulur. Bunda zaten garanti çalışmaz.

 
@EMR-Garage Merhabalar Erzurum'da yaşıyorum, eylül ayında Antalya'ya giderken Ankara'ya uğrayacağım, aracım 2020 golf 7.5 comfortline, ön ve yan tamponlara ppf uygulatmak istiyorum, birkac saat içinde bu işlem yapılabilir mi, fiyat konusunda da kampanyanız devam eder mi acaba

 
@FatihTan Bahsettiğiniz uygulamalar ortalama 3 saat sürer. Fiyat konusunda bir şey diyemeceğim malzemeler sürekli artıyor yeni stokta.

 
Farlar 200 TL fiyat iyi bence çünkü ben bir ay önce iki farı pazarlık işe 300 TL ye yaptırdım. @EMR-Garage malum Ankara’da yaşamıyorum gelmemde zor gibi o yüzden uygulamayı kendim yapacam kaput için ppf + kargo fiyat bilgisi nedir acaba teşekkür ederim.

 
@nihat34 Normalde göndermiyoruz ama bu mesajı referans olarak söyleyip 100 TL'ye göndersin arkadaşlar. 0312 251 22 51 üzerinden yardımcı olalım.

 

Geri
Üst Alt