Araç Ekranında Youtube İzleme


sedobey

Üye
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
104
Tepkime puanı
16
Konum
Kırklareli
İsim
Sedat
Selam arkadaşlar. çoktandır bu konu ile ilgileniyordum dün bir video izledim ve denedim, APP CONNECT olan her araçta gayet güzel çalışıyor fakat, beta sürüm olduğu için bazı özellikleri çalışmıyor ama yine de tatmin edici. Aracınızda seyahat halinde denemedim ama sanırım çalışıyor. Aman dikkatli olalım seyahat halinde Allah korusun bir kazaya sebebiyet vermeyelim. dolayısıyla herkes kendinden sorumludur. 

Programı kurduktan sonra bağış yapmanızı istiyor ama buna değer mi bilemiyorum deneyip göreceğiz.  Programın bulunduğu video linkini buraya atıyorum, açıklamalar kısmında programın exe dosyasını da indirebilirsiniz. program bilgisayara bağlanmak suretiyle telefona kuruluyor gayet basit. iyi seyirler.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
1 senedir iphone cihazda carbridge kullanıyorum bende, çok memnunum tavsiye ederim.

 
Hayatı izler olduk sadece...

Youtube tv derken sürekli ekran başında...

En azından araba olmasın yahu şu youtube tv vs... 

keyifli keyifli gezelim :))) 

Hiç bana göre değil fakat güzel özellik tabi değerlendirmek isteyen için güzel imkan mis...

 
Ben de carbridge kullanıyorum eski iphone umda güzel oluyor. ama yolda dikkat dağıtıcı bulduğumdan pek kullanmıyorum.

 
Android auto üzerinde Youtube çözümünü görmüştüm ben de başka bir forumdan. Şoför mahallinde seyir halinde video izlemek gibi saçma bir durumu trafik güvenliği açısından tasvip etmediğim için kulak asmamıştım. Arada gözünüzün kayması bile ciddi olarak dikkatinizi dağıtır. Ancak birkaç gün evvel annem ile nadiren gerçekleştirebildiğimiz uzun yolculuk için yükledim, uzun süredir gidemediği için memleket belgeseli açarım hoşuna gider diye düşündüm. Uzun yolda 2-3 saatlik belgesel faslı onun için keyifli oldu açıkçası. 🙂 Çocuklu ailelerin de işlerine yarayabilir uzun yolculuklarda. Bu nedenle burada paylaşmak istedim.

https://drive.google.com/file/d/1Li3PEYsx5UEnvfyR1YiCNtr8do3FgZy-/edit

Bu programı telefonunuza kurduktan sonra program içerisinden yükleyeceğiniz Carstream ile android auto üzerinden Youtube kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzdaki android auto versiyonu 6.3 ve altı olması gerekiyor. Gerekli izinleri de vermelisiniz. Sorumluluk tarafınıza aittir.

Tekrar söylüyorum, şoför mahalli için kullanmıyorum, asla kullanmam, seyir halindeyken kendi halinde şurda Rihanna klibi oynayadursun bile demem 🙂 tasvip ve tavsiye etmem. Araç içinde uzun bekleyişler için kullanımı keyifli olabilir.

 
hocam bunu biraz daha açar misiniz? App connectli bir araçta iphone ile video izleyebilir miyiz
iphone telefonunuzu jailbreak yaparak carbridge uygulamasıyla aracın carplay ekranına istediğiniz uygulamayı yansıtarak izleyebilirsiniz.
tabi jailbreak yapabilmeniz için ios sürümünüzün uygun olması lazım sanırım 14.8 e kadar jailberak yapabilirsiniz.
sürümünüz uygunsa google ye jailberak yazarak bir sürü kaynaüa ulaşabilirsiniz.
 
hocam bunu biraz daha açar misiniz? App connectli bir araçta iphone ile video izleyebilir miyiz
Google üstünden jailbreak nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Yalnız cihazın garantisini devre dışı bırakır. Bilmediğiniz bir hata yapmanız durumunda sistemin ve şifrelerinizin güvenliği riske altında kalabilir. İyice araştırmanızı tavsiye ederim. İyi sürüşler :)
 

Geri
Üst Alt