2020 Passat 1.5 Business aliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan krym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krym

Katılımcı Üye

İsim
hakan
Araç
MK8 GTI
Merhaba arkadaslar,

Malum Reisimiz Merkez Bankasi baskanini kapinin önüne koydugunu sabah kalkar kalmaz görünce, cayimi icip dogus otoya gittim, uyandiktan 1 saat sonra yeni arabami almistim (Kaporami verdim) :) Bizi bu hale düsürenler utansin.

Bildiginiz üzere cok kararsizdim, bir panikle arabayi aldim, hayirlisi olsun.

Daha düsük teklif alanlar vardi ama artik önümüzü göremiyoruz "Asrin Lideri-Ümmetin Kurtaricisi" sayesinde.

Okyanus mavisi 369 bin, opak beyaz 361 bin liraydi,

Ben biraz simariklik yapip okyanus mavisi aldim, normalde bir renk icin bu kadar para vermezdim

Extra:

Metalik okyanus mavisi

Camtavan

3 Bölgeli klima +230v priz (bu prizi cok istiyordum, süpriz oldu)

Keyless Entry

Elektrikli katlanir yan ayna sürücü tarafi "kararan" kararan yan ayna cok istiyordum, buda süpriz oldu

Geri görüs kamerasi

passat.jpg

@krymhayırlı olsun güle güle kullanın.Merkez bankasının başına gelene üzüldüm.Hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim.Hergün her an birşeylerin değiştiğine alıştık.

Güle güle kullan süper 🧿

Hayırlı olsun ustad

...... anladin sen

Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanırsınız inşallah  :sofor:

Yeni aracınız hayırlı olsun. Ekonomide önümüzde oldukça karanlık bir süreç bizi bekliyor. Alınmış alınmıştır. Güzel günlerde kullanın.

[mention=3244]ogzogz[/mention] Anladim tabi, Listenin sonlarindayim cok sükür [emoji4] [mention=11839]HONEY[/mention] Antep fistikli peynir helvasina ne dersin hocam, ama yazin tatil dönüsü
Antep fıstığı olsun hepsi uyar ustad

Hayırlı olsun hocam. Teslim sonrasını da bekliyoruz. :)  

Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri