GOLF J LED FAR


@ogzogz yarın ilk işim kartal doğuş olacak

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

5800-6000 TL arası farların tanesi. Sağ-Sol yaklaşık 12K. Far kontrol üniteleri (Xenon Beyni) tanesi 4200 TL bandında. 2 tane almanız gerekecektir eğer Bi-Xenon'dan geçmiyorsanız. Çok masraflı bir retrofit. Diğer parçaları saymadım bile

 
Herkese selam 👋 arkadaşlar ben modifiye şu bu anlamam etmem ama şu farlar oldukça hoşuma gittiğinden edinmek istiyorum yakın zamanda yakıt alırken benimkiyle  aynı renkte olan bir araçta gördüm ama sahibi olan  beyefendi  50 tl lik yakıt alıp basıp  gitmeseydi kendisine soracaktım ama yakalayamadım 😕 bu far için 6000k ( ne demekse 🤷‍♂️)  falan yazıyordu . Bunun hakkında bana bilgi verecek arkadaşların arabaları kasisten geçerken sürtmesin polen filtresi tıkanmasın lastikleri yağmurda iyi yer tutsun 😁 

AD54A703-63ED-45CA-9F32-3A5C41674A5D.png

 
@Mehmet21 foruma hoşgeldiniz. yeni üye olarak kendinizi  tanıtmanızı rica ediyoruz, bunun yeri :  forumda ki arama bölümünde - ben kimim, tanışma bölümü diye karşınıza çıkar. 

Çift J far ile ilgilide bir çok bilgiyi arama yaparak bulabilirsiniz. 

çoğu arkadaşımız bu tür malzemeyi Sem tuning adlı firmadan temin ediyor, forum sponsorumuz kendileri. ben aldım memnunum. 6000k , ışık değeridir. 

bilgi vermeyen/veremeyen arkadaşların da forum şifrenizi unutmanızı, klavyenizin sıkışmasını veya internet paketinizi hemen bitmesini temenni edebilirler ilk mesajınızı okuyunca 😉

 
Araba firmalarının da bu huyların dan nefret ediyorum. Yok bu far opsiyonlu yok şu led opsiyonlu yok şu atıyorum silecek opsiyonlu. Ulan illa opsiyon koymak istiyorsan git motora koy ona göre alsın millet iç dizayn da dış dizayn da bu tür şeylere opsiyon saçma komik.

 
Aracım 7.5 highline tek J far mevcut çift görüyorum bazı araçlarda nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Gerekli cevabı vermiş arkadaşlar imkanınız varsa geçin deneyin görün memnun kalmazsanız eski haline dönersiniz tamamen zevk meselesi.

Arkadaşlar taiwan stoplar hakkında önemli bir sorum var 

Araç 1.2 comfortline şimdi bu taiwan stoplara geçsek herhangi bi problem olsa atıyorum ledler patlasa yada elektrik gelmese araca hata mesajı veriyor mu ?

 
@Mehmet21 memnun oldugunu soylemişti sanirim arkadasımız .tabi iyi bi ampul ile kullanirsanız 

 

Geri
Üst Alt