VW Işıklı DSG Vites Topuzu


Merhaba hocam, vites topuzunun şu anki halini körüğün altından çekme şansınız var mıdır? Topuz, oturduğu metal çubuğun neresine kadar geliyor ona bakmak istiyorum.

Ben de kendim taktım ama eski vites topuzundan körüğü ayırma ve yeni topuzun mandalını serbest bırakma kısmında epey zorlandım.

Görsel ve hissiyat olarak bence güzel oldu ama şu an mandalın hissiyatı biraz garip, topuzu tam oturtamadım mı diye şüphelendiğim için fotoğraf istedim sizden. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Ekli dosyayı görüntüle 45296

Ekli dosyayı görüntüle 45297
Yardım çağrıma cevap @serdarguneyabiden geldi, topuzu yerine tam oturtamayan varsa aşağıdaki gönderi faydalı olabilir.




 

cidden cok güzel olmus güle güle kullan abim de,

bu is chevrole restoreye dönmüs gibi geliyor artik bana.

sanki dibi yok gibi bu islerin :)

ben gti yi orjinal gibi birakcam sanirim.

 
Selamlar aracima aliexpresten aldigim makyajli tiguanlarda olan dsg vites topuzunun montajini yaptim.benim.gibi eski vites topuzundan sikilanlar veya yiprana vites topuzunu yenilemek isteyenler var ise alinabilir diye dusundum ve forumdaki arkadaslar icin paylasmak istedim. Bu vites topuzunu eskisinin yerine takmak basit hereseyiyle uyumlu cin vag urunu. Bence arabaya daha sportif bi hava katti ve piano black kaplamalarla uyumlu durdu. Almak isteyenler icin linki asagiya birakiyorum.

TRY 373.92 | DSG AT senkronize elektronik ekran vites topuzu vites hentbol Passat B7 B8 Golf 6 / 7 MOB Tiguan araba aksesuarları

https://a.aliexpress.com/_mKhrqObEkli dosyayı görüntüle 43646Ekli dosyayı görüntüle 43648Ekli dosyayı görüntüle 43649Ekli dosyayı görüntüle 43651Ekli dosyayı görüntüle 43652Ekli dosyayı görüntüle 43653

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba. Ben bu topuzdan aldım ama takamadım. Eskisinde ki beyaz plastiği takamadım mandalın yukarı çıkardığı beyaz plastiği yeni ye takamadım. Yeni de ki beyqz plastiği de arabaya oturtamadım😁 topuz daki düğmeye basınca plastik havaya kalkıyor ya onu nasıl yaptın?
 
merhaba, golf 5 için uyumlu mu acaba? bilginiz var mı?
 

Geri
Üst Alt