İNTERNETTE SATILAN VAGCOM CİHAZLARI ?


berkaygkc

Yeni Üye
Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
İsim
Berkay
Merhabalar geçen gün babamın isteği üzerine kilit geri bildirim özelliğini açtırmak için fiyat araştırması yaparken VAGCOM cihazı diye satılan cihazlara denk geldim bu cihazlar ne kadar güvenilir. Cihaz üzerinden youtube ve diğer sosyal medya mecralarında insanlar gizli özellik ve servis sıfırlama gibi sorunları halledebiliyorlar kullanan var mı veya bu araca bir sorun yaratır mı ? Doğuş otomotiv de staj yaparken bizde diagnostic cihazlar üzerinden soket bağlayıp adaptasyon ve gösterge sıfırlama gibi işlemler yapıyorduk fakat bu cihazda VCDS diye bir program kullanılıyor. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ? 

 
Merhaba Berkay Bey,

Forumda bununla ilgili genel başlık yer almakta.Konu açmadan önce forumu inceleseydiniz görebilirdiniz.

 
@samet602 tam olarak istediğim cevabı alamadığımdan dolayı bu konuyu açtım. Teşekkürler.

 
Bu ürünü kullanmayan, ya da arkadaşının yardımı ile aracına takmamış kimse yoktur hemen hemen forumda. Hepimiz aktif olarak kullanıyoruz. Ross Tech firmasının geliştirdiği VCDS yazılımı üzerinden verilere erişip, istediğinizi (BCM desteklediği sürece) kodlayıp aktif, ya da pasif edebiliyorsunuz. Ülkemizde satılan tüm kablolar Aliexpress menşei'li (%99). Ross Tech orjinal ürünlerini dahil etmiyorum. Yani gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. 

Kodlama kısmını nasıl yapacağınıza dair bilgileri, forumun ilgili konuları altında, youtube'da bulabilirsiniz.

 
Bu kablo candır, beni onlarca defa servise para bayılmaktan kurtarmıştır.

 
@berkaygkc foruma hoşgeldiniz. 

konu açmadan önce kendinizi aşağıdaki konuda tanıtırsanız iyi olur. 




 
@berkaygkc forumdaki başlıklardan nasıl tam cevap alamadınız gayet açıklayıcı bilgiler var sanırım vagcom kısmındaki konuları okumadan yorum yazmışsınız.

 

Geri
Üst Alt