GOLF 6'DA YAPILAN EK DONANIMLAR GOLF 7'DE NİYE YOK.


erkan18135

Üye
Katılım
16 Ara 2015
Mesajlar
152
Tepkime puanı
10
İsim
ERKAN
Golf 5 için Tour ve Goal,6 için Fan Edition  ve Pulse gibi ara donanımlar gelmişti ülkemize.Golf 7 için böyle bir strajesi yapılsa gayet güzel olur diye düşünüyorum.Örneğin Comfortline için led stoplar,katlanır ayna, standart gibi. Highline için U Led,Anahtarsız çalıştırma standart gibi.Forumdaki arkadaşlarını görüşlerini paylaşmalarını diliyorum.Saygılarımla.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@erkan18135 valla hocam haklısınız ama Doğuş Oto olduğu sürece bunların hep hayalde kalacağını düşünüyorum.

 
Makyajda ya da yeni kasa çıkmadan önce yaparlar hocam merak etmeyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
@erkan18135 Haklısınız hocam bu tarz paketler hoş oluyor. En azından tarzınıza ve isteklerinize göre bir paket olur ise hem daha uygun fiyatlara geliyor sanırım. @Şefik hocamın dediği gibi bence de makyajdan önce muhtemelen satışları arttırmak canladırmak için bu tarz bir yol izlerler.

 
@erkan18135 aynen hocam ama heralde yapılmayacak gibi gözüküyor her zamanki gibi ilk çıkan modellerle, son çıkan modeller arasında bir kaç donanım farklılığı olur da ara modellere pek girmeyeccek sanırsam

 
Gerçi avrupada Allstar diye donanım paketi tüm vw'ler için çıktı diye biliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
Her zaman yeni model veya makyaj geleceği zaman böyle bir model tanıtılıyor, örneğin son polo makyajından önce chorme edition geldi dolu güzel bir modeldi, golf 6 nın son zamanlarında Pulse gelmişti, ben yine 7 içinde böyle birşey bekliyorum açıkçası. Çünkü tanıtılan Tiguan henüz gelmedi, üzerine yenilenmeyi bekleyen cc var. Mart ayı için makyajlı 7 biraz erken gibi, bekleyip göreceğiz.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

 
Allstar geliyor mayis itibariyle. Sene sonunda gelecek makyajin habercisi olarak da nitelendirilebilir.

 

Geri
Üst Alt