Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, geçen hafta küçük bir kaza yaptım. Birkaç servise danıştım bazısı çamurluğu değiştirelim dedi bazısı macun ve boyayla düzeltelim dedi. Sizce parça değişsin mi onarılsın mı???
Hocam fikir vermesi bakımından söylüyorum. Maliyet açısından macun-boya/göçük düzeltme ne dediler bilmiyorum ama aynı çamurluk aynı renk 2050 TL'ye işçilik dahil değişim yapıldı aracımda geçtiğimiz yaz sonu. Yükselmiştir bir miktar muhtemelen.
Öte yandan boyasız göçük düzeltme ile kurtarılabilir gibi duruyor.
@CaptainJava Hocam bu hasar için macun tavsiye eden adamla vaktinizi heba etmeyin. İşinin ehli bir göçük ustası bunu sıfır gibi yapabilir. Forumda daha fena çamurluk tamirleri vardı. Fakat kapı ile çamurluğun arasındaki boşluk ayarına dikkat etmek lazım.
Hocam benimde geçen hafta park halindeki aracıma vurdular. Hatasız arabaydı elin adamı geldi vurdu, sizin çamurluktan daha beter halde mecburen değişim için servise bıraktım.