B6 Passat Variant 1.4 TSI DSG yorumlarınız


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,778
Tepkime puanı
8,332
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Bu sacma ikinci el piyasasında fiyat normal gibi duruyor.Hatasız boyasız servis bakımlı yazılmış.Plakadan servis durumu öğrenilebilir saniyorum.Güzel ve diri görünüyor.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Güzel arabalar ahmet niyetiniz varsa al veya aldır durumu bilmiyorum ama kullanacak her kimse pişman olmaz



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Dayıma 2014 1.6 tdi dsg B7 Passat Variant alarak araç arayışını sonlandırdık. Km’si 210 bin’de.

Kendisinde 2004 Touareg vardı otomatik 350 bin km’de. Bazı turbo sorunları vs olunca hem yaş hem de km düşürmek için Passat Variant güzel bir tercih oldu. Touareg güzel bir tecrübe ve anı olarak kalacak. Kendi yıllarının premium arabası olması dolayısıyla gerçekten çok güzeldi ve 2.5 dizel motorun kükreyişi de sürerken ayrı bir sürüş hazzı veriyordu.

——

Fotoğraf aldığımız araca ait değil ama aynısı. Variant araçlarda cam tavan gerçekten güzel duruyor. Araç Passat olunca da her türlü memnun edecektir diye düşünüyorum. 

9310BD43-70E8-4A85-B59D-D45BFCE7C729.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel araba hayırlı olsun

Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen kafama göre sw bir b7 bulsam alırım bende


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
@Gökhan Bilgin Teşekkürler Gökhan hocam. SW gerçekten güzel. Benzer fiyatlarda 80-90 bin km’de Qashqai gibi araçlar da vardı ama Passat Variant km yüksek olsa da konfor ve sürüş zevki açısından daha iyi bir seçim oldu diye düşünüyorum. Bu arada 170 bin TL’ye aldık aracı, paylaşmayı unutmuşum. Araçta 2.5 parça çamurluk boyalı ve 1800 tl tramer var. Alacaklar için fikir olabilir. 

Leon ST’lere de biraz bakmıştık ama Passat gibi değil malum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-cok-bakimli-masrafsiz-872156558/detay

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Passat denen aracın tasarımını tamamlayan aracı variant tır en güzel tercihi yapmışsınız. Türkiye'de neden sedan araç alırlar anlamak mümkün değil.  vw araçlarının içinde en mantıklı tercih olmuş. Golf ile biri değişse hemen takas ederim düşünmem bile.

 
@AhmetCakmak @agacmalzeme hocam sw hastası olarak bende size katılıyorum sw dururken neden sedan 😂 

Sw golf 7 gelseydi düşünmeden onu alırdım sw golf 8 imkansız ki geleceğide malum 

Çok şükür golf 1.6 tdi dsg higline bu zamana kadar her anlamda işimi gördü bunu satarsam comfort variantlarla kafa kafaya gibi oluyor ama highline için biraz daha bütçe lazım almışkende highline ( baya uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum )  ve KESİNLİKLE CAM TAVAN olsun diyorum nasip artık ama en kısa zamanda variant inşaallah 

motor konusunda kararsızım 1.4 tsi mi ( zor bi ihtimal ama gerek benzinli oluşu gerek gidişi ) büyük olasılıkla 1.6 tdi ( gidişi konusunda fikrim yok hiç sw kullanmadım sedan 1.6 superble benzerdir diye düşünüyorum ) yada 2.0 tdi (daha önce a6 sedan 2.0 kullandım motor konusunda beni baya cezbediyor )

fikirlerinize açığım

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Omer58 benzinle mozot arasında pek bi fark kalmadı ben olsam TSI alırdım. Kış gelince sabah arabanın gırgırı takıntı yapabilir. Benim aklım hala TSI da alın bi 150 HP tadından yenmez.

 

Geri
Üst Alt