Silecek önerileriniz?

@metinkar abi, yağmurlu bir sürüşünüzde sizde ki Swf sonucunuzu bekliyorum. 🤗

Aracımda 2-3 aydır SWF kullanıyorum. İz yapmıyor ama bazen çok çok hafif bir gıcırtı ve cama baskı sesi duyuyorum. Onun haricinde bence fabrika çıkışlı ürüne yakın bir kalitesi var.

Yağmurun yağdığı senaryo da galiba düşük hız ve park halinde dairesel çizgi olmayıp yüksek hızda dairesel çizgi olması hava akımı kaynaklı bir durum, araştırmalarım sonucu normal bir durum gibi. Farklı görüş olgular varsa tartışılır :)

Bugün SWF silecekleri yağmurda tekrardan test ettim bir sıkıntı olmadı. Ses iz performans sorunu yoktu.

Galiba belli hız sonrası yağmurlu havalarda silecek izi çizgisi hava rüzgar olayı kaynaklı.

Bugün SWF silecekleri yağmurda tekrardan test ettim bir sıkıntı olmadı. Ses iz performans sorunu yoktu.

Galiba belli hız sonrası yağmurlu havalarda silecek izi çizgisi hava rüzgar olayı kaynaklı.

Aynen aracı olanlar gerçekten bir kez SWF sileceği alıp kullanmalı hiç pişman olmayacaklar…

Servisten 3 4 ay önce eco ön silecek almıştım.

Silecekte ses ve atlamaya en büyük etken bence cam suyu. Cam suyu bol kullandığım dönemde ses yapıyor, yağmurlu havalarda biraz daha azalıyor.

Geri