Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen ay bakımda değiştirdiğim polen filtresi fotoğrafta görüldüğü üzere eğilmiş durumda, yuvaya büyük geliyor gibi. Eğilen kısımlardan içeriye toz alır mı dersiniz, değiştirmeli miyim?
Geçen ay bakımda değiştirdiğim polen filtresi fotoğrafta görüldüğü üzere eğilmiş durumda, yuvaya büyük geliyor gibi. Eğilen kısımlardan içeriye toz alır mı dersiniz, değiştirmeli miyim?
@Ysn Hocam malzeme çok para etmiyorda o servisi de yaptığı iş sebebiyle açıkta bırakmayın. Bulsun işlemi yapan arkadaşı bi başkasının başına da bu olay gelmemesi için yapmanız gerekeni yapın bence..
Tilt olmamak mümkün değil nasıl iştir bu hakikaten
@MertHaktansorundan ziyade kabin içerisine toz almaması için sordum hocam,
@forzaGillesAli hocam serviste değil dışarıda bakım yaptırmıştım ama bu hesap sormayacağım anlamına gelmez elbette ki, büyük filtre takıldığından mı oldu acaba ya da filtrenin katmanları dikine değil de yanlamasına mı takılmalıydı,
@Culture33 servis dışında yaptırmıştım bakımı ama yine de bir nedenini sormak gerekecek 'USTA'ya
@Franquaz önemli olan dediğiniz gibi bu hatanın tekrar edilmemesi için arkadaşın doğrusunu öğrenmesi olacak.