- İsim
- özkan
2013 highline basic bi xenon golfum var aydınlatmasını yetersiz buluyorum karşıdan gelenin gözünü almayacak ve çakma durmayacak şekilde ne yapabiliriz. 7 yılda eskir mi ki xenon Ampül?
7 yılda insan bile eskiyor hocam.2013 highline basic bi xenon golfum var aydınlatmasını yetersiz buluyorum karşıdan gelenin gözünü almayacak ve çakma durmayacak şekilde ne yapabiliriz. 7 yılda eskir mi ki xenon Ampül?
@semihcankaya 7 yılda kullanım şartlarına göre farda, ampulde elbette eskir. Farın yüzeyi temiz mi? yoksa kararma var mı? kararma var ise far yüzeyini de temizletip vernik attırın baktınız değişen bir şey yok ampulü de değişmeniz lazım, sonuçta her şeyin bir ömrü vardır.2013 highline basic bi xenon golfum var aydınlatmasını yetersiz buluyorum karşıdan gelenin gözünü almayacak ve çakma durmayacak şekilde ne yapabiliriz. 7 yılda eskir mi ki xenon Ampül?
Hocam daha iyisi yok, önerebileceğimiz daha iyi bir ampul yok.@frknyldrm forumda bikaç kişi bundan taktırmış bişey fsrketmedi sadece rengi daha beyaz oldu yazmış
Google'da xenon ampul ömrü diye aratırsanız birçok yazı çıkacaktır hocam.@mutlubey17 siz çıkma basic xenon mu taktınız yoksa orijinal sıfır mı taktınız hangi Ampül var? araç 80binde bnm çok eski sayılmaz kısa mesafe kullanıldı hep Ampül eskir mi bilemedim
Tuhaf şey söylüyorsunuz@mutlubey17 siz çıkma basic xenon mu taktınız yoksa orijinal sıfır mı taktınız hangi Ampül var? araç 80binde bnm çok eski sayılmaz kısa mesafe kullanıldı hep Ampül eskir mi bilemedim
Çıkma taktım ama çok temiz di sıfır ayarında stock ampüller üstünde[mention=4155]mutlubey17[/mention] siz çıkma basic xenon mu taktınız yoksa orijinal sıfır mı taktınız hangi Ampül var? araç 80binde bnm çok eski sayılmaz kısa mesafe kullanıldı hep Ampül eskir mi bilemedim