Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ikinci el Dijon Jant için bir abiyle anlaştık. Jantların detaylı fotoğraflarını istediğimde arkasında “CMS-TÜRKİYE” ibaresini gördüm. Bu jantların replika olma ihtimali var mıdır? Aydınlatırsanız çok sevinirim..
@Mehmetergok Hocam CMS birçok otomobil üreticisine orijinal ekipman sağlayan büyük bir firma. Büyük ihtimal orijinaldir, zaten dijonun replikası da yok diye biliyorum ama dijon özelinde bilgisi olan arkadaşların yorum yapması daha doğru olur.
Merhaba arkadaşlar ikinci el Dijon Jant için bir abiyle anlaştık. Jantların detaylı fotoğraflarını istediğimde arkasında “CMS-TÜRKİYE” ibaresini gördüm. Bu jantların replika olma ihtimali var mıdır? Aydınlatırsanız çok sevinirim..