Golf 6 OEM Bi-Xenon Retrofit


Katılım
15 Tem 2018
Mesajlar
67
Tepkime puanı
98
İsim
Onur
Selamlar

Severek kullandığım Pulse paket aracıma hem görünüş hem de işlevsellik açısından OEM Bi-Xenon retrofit projesine girişmek istiyorum. Totalde maliyetli olacak, ama sanıyorum değecek eğer her şey orjinal olursa.. Bu konuda siz değerli arkadaşlarımın yardımlarına ve fikirlerine ihtiyacım var. 

Saygılarımla

Mustafa Onur DİKEL

 
Mustafa merhaba benim araçta bi-xenon far var kesinlikle düşünüyorsan hiç erteleme yap derim çok işlevsel bir donanım ve görüntüsünü çok değiştiriyor bana göre aracın :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Opsiyon olarak alınmış benim araçta sonradan yapılmadı

 
@freecaptiv3 Merhaba hocam, evet Bi xenon uygulama aracınızı ciddi anlamda değiştirir ve size gece sürüşlerinde kolaylık sağlar. Yalnız muayene tarihiniz yakınsa biraz bekletin derim çünkü fark yıkamasız xenonlar muayeneden geçmiyor.

 
@Gökhan Bilgin O zaman çok iyi. MAliyetli olacak ama değeceğine inanıyorum. Hiç bir şey yapamazsam eğer Osram Xenarc alacağım.

 @smhk Muayene ocak ayında, o zamana kadar parçaları tedarik edebilirsem şu OEM xenon işini halledeceğim kısmetse..

 
@smhk Türkiye'de en muamma konudur bu , otomatik far yükseklik sistemi mevcut olan ama far yıkama olmayan 2 aracımı geçirdim , kusur tablolarında otomatik yükseklik ile ilgili maddeler mevcut iken yıkamadan bahsetmiyor , bilginize sunarım...

Geçer -Geçmez demiyorum ama böyle bir madde mevcut değildir.....

image.png




 
@DoğanARABACI Merhaba, arkadaşımın aracına bu uygulamayı yaptırmıştık. Yaptırdığı yerde söylemişti aslında ama biz yinede muayeneye öyle götürüp denemek istedik fakat far yıkamaya bile ağır kusur yazdılar, o yüzden uyarmak istedim.

 
@smhk Evet çok  enteresan bir durum , ağır kusur listesinde , bu sebeple mauyeneden kalanlarda mevcut , anlamak zor valla...

 
Aracımı muayeneye götürdüğümde teknisyen arkadaş farları yakıp özellikle yıkamalara baktı

 

Geri
Üst Alt