6.5 multimedya ekran sorunu



Hocam iyi akşamlar öncelikle, araba içine asperox sarı güç sıkılır mı garip geldi bana  :) araç içinde soft (ph nötr) markalı interior cleanerlar kullanmak gereklidir. valet pro apc ,sonax interior cleaner vs vs onuda sulandırmak koşulyla. Reklamda adamlar aspratöre ocağa böyle paslı yıllanmış yağ kirlerine sıkıyorlar asperoxu arabada helede iç aksama :/  . Yani hocam ekranın lcd panelinde sorun var gibi gözüküyor bi ekran açılıp bakılması gerekir, duruma göre ya ekran açılıp çıkma veya 0 lcd panel takılacak ki zor ve meşakatli bir işlem olur yada ekran çöp direk 0 veya çıkma ekran(teyp) takılması lazım gelir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@cengizceng @forjust1day Tuna hocam ilk mesajdaki cihaz icin diyodur, sizin cihazinizda ekran ve ünite bütünleşik. Ilk mesajdakinden farkli cihaz oldugunu yazdim daha once.

Koca forumda bikac kisi söylüyo size ama nedense anlasilmadi galiba.

Cihazin icindeki ekran bağlantısı yada lcd panelinde sorun var. Asperox Sari güç gibi bi kimyasalla teyp temizlenirmi bozulur tabii, muhtemelen ekranin yapiskan katmanlarina ya da bağlantı noktalarina zarar verdi.

 
@Redgti ekran geri geldiğinde fotoğrafı kesin paylaşacam ya da bu şekilde kullanacam temizlikten kıcık aldım😂

 
@CemK söküp temizlersem geçebilir ama ben kendiliğinden düzelmesini bekleyecem👌 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt