3.5 cm Vogtland veya Eibach


Kadird

Yeni Üye
Katılım
21 Eyl 2019
Mesajlar
16
Tepkime puanı
6
İsim
Kadir çağlar
Arkadaşlar merhaba.

Golf Mk6 1.4 tsi aracım için 3.5 cm Vogtland veya Eibach Prokit spor yay arıyorum. Elinde olan varsa bana ulaşabilirmi lütfen?  

x5_776716581h0e.jpg

file.jpg

 

@agacmalzeme hocam sen sorunca bende bir araştırayım dedim extreme tuning diye bir sitede buldum fiyat uygun geldi istersen sende bir bak 

 
Upvote 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Bende vardı Geçen ay Arkadaşıma Dost işi 500 tl ye verdim :)  

Fiyatlar bayağı artmış Malum döviz kurlarından etkilenmişler birde Sezonu açıldı talep çok ondandır.

 
Upvote 0
Konfor açısından Vogtland yerine Eibach öneririm, hem aracın ön arka basıklığını değiştirmeden eşit alçaltıyor hem de mevcut konforu pek bozmadan toklaştırıyor. 

Özellikle Ankara'da yaşayanlar için "2CR Ankara" ile irtibata geçmenizi öneririm, hem DP Tuning bayilikleri var yani sitede stokta ne varsa getirirler ve bir miktar indirim alma şansınız olur hem de aynı yerde monte ettirip işinizi tek seferde çözersiniz.

Meraklısı için O.Z. jantlarının bayiliği ve spacer tedarikleri de var.

 
Upvote 0
@Mobydick Aldığınız yerde işi bilenler tarafından montaj imkanınızda varsa 100, 200 aramamak lazım Tabi montaj çok önemli işi bilende bilmiyende yapmaya çalışıyo. 

 
Upvote 0
Ben aracımı 2016'da 2 yıl uzatma garantili aldım, her türlü bakımını serviste yaptırıyorum. Servis dışındaki tüm işlerimi de 2CR Ankara yapar. İşçilikleri güvenilirdir ve gerçekten bu tür montajın ürünü aldığınız yerde yapılması mutlaka maddi açıdan da tasarruflu olacaktır.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt