Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@ssergens@33hasan33 DİKKAT: golf 7 ler için çift J farlar farklıdır. alacağınız yere golf 7 için olanını isteyin. golf 7.5 için olanı golf 7 ye uymuyor.
Alırken bi Xenon olmasına ve @tuncer_2632 nick'li üyemizin belirttiği gibi golf 7 uyumlu 7.5 farı olmasına dikkat edin. Ampul olarakta Xenon öneririm LED ampullerin performansı biraz daha düşük oluyor zira
O zaman şunu anladım. 7.5 orijinal farı 7 ye olmuyor. Peki REPLİKA J Led far takıp ampul olarak kaliteli led vs takarsam ilerleyen zamanlarda sorun yaşarmıyım replika f ar tarafından?
7 lere u led farda oluyor diye biliyorum...J led te de diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum.Uyumlu olmasi onemli.Ben led ampul taktim gayet hoş.Xenon daha iyiymiş... Muayene falan sikinti onda da.Tercih sizin...
O zaman şunu anladım. 7.5 orijinal farı 7 ye olmuyor. Peki REPLİKA J Led far takıp ampul olarak kaliteli led vs takarsam ilerleyen zamanlarda sorun yaşarmıyım replika f ar tarafından?