Servis Hemen Uyarısı Silme


strayder

Üye
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
358
Tepkime puanı
178
Konum
İstanbul
İsim
Berat
Arkadaşlar, golf 7 aracımda servis hemen uyarısı veriyor. Büyük ihtimalle triger değişiminden dolayı yazıyor. Servise 100 km kaldı diye uyarı veriyordu başta. 100 km doldurunca servis hemen uyarısı vermeye başladı. İnternette ki yöntemlerle silemiyorum. Yani muayene ve yağ bakımını siliyor o galiba. Bunun tek çözümü vagcom mudur bağlamadan çözmenin bir yolu var mıdır? 

 
Ne yazikki hocam sizin km sifirlama kontak acma yontemi yeterli olmaz yag sifirlama.icinde yeterli olmuyor odis yada vag ile sifirlamaniz lazim ama trigeri degistirmeyi dusunmuyormusunuz. Degistirdiyseniz neden silmediler.

 
Upvote 0
Evet değiştireceğim önümüzdeki hafta. 2 bin km var daha o yüzden yine de silmek istedim şimdiden. Gideceğim servis özel servis fakat onların sıfırlayacağını da düşünmüyorum. Vagcom kabloları yok bildiğim kadarıyla. Kendim vagcom kablosu alacağım peki bununla ilgili nerede bilgi bulabilirim hocam? 

 
Upvote 0
@strayder yanıtla diyerek cevap verirseniz sizin bildirimizi alırım. Konuya girince gördüm cevap yazdığınızı. Yaptıracağınız servisin bu hatayı sıfırlamaya yetkin servis ekipmanı yoksa bu sizin sorununuz olmamalı sonuçta tekrar buna zaman ayırmak zorunda değilsiniz. İş yaptırıyorsunuz kendilerinde yoksa bile bence uğraşmayın onların çözmesi gerekir. Vag ile ilgili internette aratarak bulabilirsiniz.

 
Upvote 0
@GkM_2015 Evet, pardon unutmuşum :) doğru söylüyorsunuz hocam fakat yakın arkadaşım yapacak servis yani açıkçası benden el emeği bile almıyor neredeyse. O yüzden benim halletmem gerekiyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@strayder einizde kablo yoksa gizli  özellik acan birinden yada başka bir servisten istanbuldasınız belki guruptan bir arkadaş sıfırlar.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt