Günün kötü kısmı ile güzel kısmını aynı iletide yazmak istemedim.
@seferhasdemirhocam dedi ki; "-O kadar yol yapacaksın, buraya da gel de şu yarım kalan işi bitirelim. Yaptığın yola değsin."
(Vites çevresindeki tuşların tesisatını çekmiştik bundan aylar önce. Esp On/Off ve Lastik Basınç Kurulumu işlemlerini tuşlar üzerinden yapabilmek için abs beynine kablo çekmemiz gerekiyordu.)
Hocamın bu ince düşünceli davetine icabet ettim ve bugün bu işlemler tamamlandı.
Malumunuz yeşil ile işaretli olan tuş; bir defa basınca Esc Spor, basılı tutunca da Esc Off oluyor şu an.
Lastiklerimize hava bastıktan sonra da Set tuşuna basılı tutarak basınçları hafızaya alıyoruz. Bu işlemler multimedya ekranı üzerinden de yapılabiliyor ama tuş olması hem daha pratik hem de görsel olarak daha hoş tabii ki.
Allah bin kere razı olsun
@seferhasdemir hocam; işimi hallettin, karnımı doyurdun ve uğurladın beni. Hep kendin gibi temiz kalpli ve yardımsever insanlarla karşılaşırsın umarım.
Başkasına parası ile adam gibi iş yaptıramadığımız şu devirde böyle insanların sayısı bir elin parmağını geçmez, o yüzden bu adamların iyiliğini yüzüne de söylemek lazım. Takdir etmek lazım.
Bu arada Sefer hocam çok paylaşım yapmıyor ama ciddi retrofit çalışmaları var.
Kendi aracına Şerit Takip Sistemi, Adaptif Hız Sabitleyici, PLA gibi bir çok işlem yapmış.
Sırada koltuk ısıtma var; malzemeleri yolda, geldiğinde onu da aradan çıkartmış olacak inşallah.
Bundan sonra da manuelden Dsg'ye geçiş yapıp Türkiye'de retrofitte bir ilke imza atacak. Lakin bir sponsor lazımmış, duyurulur...