- İsim
- Sinan
Arkadaslar led stop taktirdim kabloda cektirdim kötü oldu sinyal ledlerinin kimisi takilio yanip sönüyo cok kòtü oldu ne yapmam gerekiyo
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Sinanmiray diğer başlığınızda cengize soracaktınız sormadınızmıArkadaslar led stop taktirdim kabloda cektirdim kötü oldu sinyal ledlerinin kimisi takilio yanip sönüyo cok kòtü oldu ne yapmam gerekiyo
Hocam en sonunda bana far kaşlarını söktüreceksinizGolfcülerde sevmedigim 2 konu:
1. Sacma sapan bodykitler-far kaslari
2. Far-Stop degistirme, bari orjinalleriyle degistirin, trafigi tehlikeye atmayin, kalitesiz bes para etmez taiwan plastigini far diye takmayin, bir tanesi var araci benimkiyle ayni renk araba, farlari degistirmis kirmizili birsey yapmis, görüntü kirliligini birde zirt pirt paylasiyor>>> sanal iskence![]()
2 maddeden taş bana geldi sandimGolfcülerde sevmedigim 2 konu:
1. Sacma sapan bodykitler-far kaslari
2. Far-Stop degistirme, bari orjinalleriyle degistirin, trafigi tehlikeye atmayin, kalitesiz bes para etmez taiwan plastigini far diye takmayin, bir tanesi var araci benimkiyle ayni renk araba, farlari degistirmis kirmizili birsey yapmis, görüntü kirliligini birde zirt pirt paylasiyor>>> sanal iskence [emoji4]
2 maddeden taş bana geldi sandim![]()
Allahtan bende kirmizi zamazingo yok yirttim![]()
Her ikisine de yakışmış. Beyaza beyaz yapınca yakışmıyor ama beyaz ve siyah araçlarda siyah güzel durmuş.
@krym hatırladım o aracı.Krom eklemeler vs biraz abartılıydı.@Recep Gül @farukal Sanal Iskenceye devam
Vallahi o kaslar en kötüsü, evde kalmis koca arayan kezban gibi, sonra o marsipiyeller geliyor, ondan sonrada spoyler gelir>> Birtane arkadasta bu forumda hepsi birden vardi, satiliga cikardi, 1 haftaya kalmadan satti arabasini, galiba bende sorun var![]()