-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: Seastar76 · Gönderildi:
@AhmetCakmak Ahmet hocam, yukarıdaki yeni mesajları okuyunca, "forum ve forumcu geliştirme" önerileri konusuna yazmalık fikirler geldi: *nickname yanına üye yaşı da görülsün ki, kimin hangi sözlere alınacağını/ alındığını kestirebilelim. * yine nickname yanına, üye kısa karakteristik tanımı yazılsın, mesela "didaktik yazar-dikkatli oku ki anlayabilesin" veya "sivri yorumcu-gardını hazır tut" gibi bir sürü çıkar... Bu arada, forumdan gidenlerin ardından sevinenlerin olduğuna inanamıyorum. anket mi yapsak : Savatage hocanın gittiğine üzülenler ve üzülmeyenler şıklı ?! -
Yazan: ZITIPAŞA · Gönderildi:
Guzel jantmis gercekten golfte nasil durur acaba -
Yazan: Ufuk31 · Gönderildi:
@İlker34 onu biliyorum ondan yana sıkıntı yok sadece programı kullanmayı hiç bilmiyorum vcds de resimler videolar var nasıl olduguna dair vcpde bunun gibi şeyler yok o kısmını sordum programda hangi adımları izleyeceğim -
Yazan: Nfk · Gönderildi:
Replika almadan izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. şahsım adına konuşacak olursam görüntüden önce güvenlik her zaman -
Yazan: pretoria · Gönderildi:
Mrb. Fikir vermesi için, orjinal 19 inçlik pretoria jantın resmine yakından bakın isterseniz.
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap