Akü bitti ne yapmam gerekir


ZaGani

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Mar 2016
Mesajlar
1,496
Tepkime puanı
2,130
Konum
ankara
İsim
oguz
Arkadaşlar merhaba, kardeşim aracı kullanırken akü bitmiş, araba avm otoparkında kalmış. Ben şehirdışında olduğumdan şuan müdahale edemiyorum. Arabamız 2015 model, serviste akü sorununu çözdürmek istiyorum. En uygun bu sorunu nasi cozebiliriz? Nereyi aramam uygun olur? Çekiciye yükletmek istemiyorum. İyi forumlar.

 
Aracı başka bir araçtan takviye alarak çalıştırabilirsiniz. İyice bitikse stop ettiğinizde tekrar çalışmayabilir. Yine takviye yaparak çalıştırabilirsiniz. 

Takviye kablosu temin edilemiyor veya bulunamıyorsa; araç manuel ise çok sağlıklı olmasa da vurdurmayı deneyebilirsiniz. DSG ise yapmayınız. 

Kapılar kumanda ile açılamayacak kadar bitikse, kapı kolunun sağında kalan bölümü kilidi saklayan kapaktır. Kapağı açtıktan sonra kontak anahtarı ile manuel olarak kapıların kilidini açabilirsiniz. Sonrası ilk satırda yazan sıralama ile gerçekleştirilebilir. 

 
@ZaGani @ZaGani aracı hareket ettirerek falan çalıştırmayın tanıdık birisi vasıtasıyla aküye 5 dk takviye yapın artı eksi kutuplara dikkat edin, far  klima vs kapalı çalıştırıp start stopu kapatın ve yeni akü alacağınız yere ulaşmaya bakın.

 

Geri
Üst Alt