Ön Takımdan Gelen Ses


Kırcalı

Katılımcı Üye
 
Katılım
14 Eyl 2017
Mesajlar
594
Tepkime puanı
395
İsim
Orhan
Merhaba arkadaşlar

1-2 haftadır sola yada sağa açı varken tekerlerde, kalkışlarda önlerden geldiğini tahmin ettiğim bir ses var sanki ön takımda dişliler kaçırıyormuş yada zorlanıyormuş gibi bir ses tekerlek sarmıyor gaza çok basmıyorum normal sakin sakin kalkışta hatta bayır yukarı iken daha da dikkat çekici oluyor, camlar kapalı iken pek duyulmuyor ama açıkken bariz net bir şekilde duyuluyor. Araçta tek ben varken de çıkıyor ses kalabalık olduğumuzda da.

 
@Kırcalı değerli hocam bahsettiğiniz ses metal sürtmesi tarzı bir gıcırtıysa maalesef burçlardan geliyor servis yağlama yapıyor fakat bikaç su geçişinden sonra tekrar oluyor keza yağlama yaparken söktükleri için çoğu zaman rot ayarını bozuyorlar naçizane tavsiyem alışmaya çalışmanız tabi burç sesiyse:)

 
Upvote 0
Vaktim olduğunda Avek'e uğrayıp usta ile bi tur atacağım bakalım ne diyecek inşallah dediğiniz gibidir fakat daha önce ses yapmıyordu hele ki kıştan yeni çıktık o kadar yağmur gördü araç kışın bu ses çıkmıyor idi. 1-2 Haftadır ses gelmeye başladı.@ceyrekmuhendis1 

 
Upvote 0
Bu tarifinize göre yüzde 90 burçlar diyebilirim hocam 2017 aracımda da kış sonrası meydana çıkmıştı şu anki aracımla kış geçirmedik daha umarım çıkmaz :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Burctur o burc :D

Foruma bagli Burc Daire Baskanligi kurulsun artik.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0

Geri
Üst Alt