Zimpara ile pasta cila


Katılım
10 Nis 2018
Mesajlar
152
Tepkime puanı
69
İsim
Meriç Mavisu
Selamlar kapimda cizikler var derin cizikler ve zimpara sart ama merak ettigim konu zimparadan sonra cila atiyoruz ve cila sonsuza dek kalmiyor zamanla yikandikca cikiyor yani bilmiyorum cikiyordur kesin, merak ettigim konu boyayi zimparaladik matlasti cila ile parlattik super oldu cila cikinca boya gene mat igrenc hale mi donuyor ??

Surekli matlasacaksa boyatirim daha iyi yoksa cilayi attiktan sonra cila ciksa bile o mat goruntu hic geri gelmiyor mu

 
Zımpara ile pasta atmanız mümkün, zaten pasta dediğiniz şey 20.000-30.000 lik arası zımbara kağıdına eş değer denilebilir.

Eğer bölgenin üzerinden cila gittikten sonra matlaşma oluyorsa iyi bir pasta atmanız gerekiyor. Eğer vernik hasarınız yoksa mat durmasının sebebi vernik üzerinde zımparanın oluşturduğu yığınla mikro çiziklerdir, yaptığınız cila o çiziklerin arasını doludurup düz bir yüzeye benzettiği için parlatıyordur.

İyi bir detailing dükkanı sorununuzu çözecektir, kendiniz yaparsanız zımparaladığınız bölgenin verniğini çok inceltmemeye dikkat edin. Verniği sıyırırsanız geri dönüşü olmaz.

 
@Meriç Mavisu Slikon içermeyen pasta kullanırsanız  sorun olmaz , cila çizikleri doldurduğundan geçici çözüm sağlıyor slikon içermeyen pasta çizikleri aldığı için eski haline dönmüyor .

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt