Bozuk yolda ve çukura gelince şıngırtı


karakuyu32

Üye
Katılım
24 Eki 2017
Mesajlar
289
Tepkime puanı
168
Konum
İstanbul
İsim
Alper karakuyu
Arkadaşlar ilk defa dsg kullanıyorum. Alt takımları serviste yeni kontrol ettiler geçen hafta muayeneye girdim alt takımda sorun yok.aracımda düşük hızda bozuk bir yoldaysam alttan bir şıngırtı gibi bir ses geliyor cam açıkken duyuluyor hele birde iki tarafımda duvar varsa ses yankı yaptığından daha belirgin oluyor cam kapalıysa duymak zor araç içinde benden başka kimse de duymuyor bu sesi. Biraz araştırdım dsg nin çalışma sesi bir arıza değil diye okudum ama sizlerden de duymak istedim herkeste var mı bu ses?

 
Dsg için normal bi ses.. aracı ilk aldığımda bu sesi servisteki ustaya sormuştum.dsg şanzımanda normal olduğunu, çift kavrama olduğu için busesi yaptığını söyledi sorun teşkil etmiyor..

 
Biraz korktum açıkçası bir sorun mu var diye bu dsg problemleri paranoyak yaptı beni

 
DSG'yi sıkıştır biraz düzelir. Bende düzeldi. Şaka maka zorlama da ben dellenip zorlayınca aracı kayboldu ses :D   1 senedir duymuyorum.

 
Keyfinize Bakın hocam. Forumda bununla ilgili konularımız mevcuttu sanırım gözden kaçmış. O sesler Vites değişim Kulakçık sesleri K1 ve K2 olarak adlandırılan. Alışmanız lazim DSG nin Sesi olarakta bilinir [emoji41][emoji6][emoji106]

Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 

Geri
Üst Alt