Scirocco alınır mı ?


@yusuf yabancı bir kaynakta, aracın rijitliğinin maksimum seviyede kalabilmesi için sabit cam tavan yapıldığını okumuştum. Varsın açılmasın, güneş alsın yeter..

 

@yusuf yabancı bir kaynakta, aracın rijitliğinin maksimum seviyede kalabilmesi için sabit cam tavan yapıldığını okumuştum. Varsın açılmasın, güneş alsın yeter..
Külliye yalandır :)  açılmayıp güneş alan tavan tamamiyle saçmalıktır gözümde. Boşuna yazın araç yanar sıcaktan. Tabi bunlar benim fikirlerim zevkler farklıdır. Sirocco onun haricinde çok güzel araç. 

 
Bi tanıdıkta vardı hocam manuel cok cok fazla yaktıgını soyluyodu gecen sene.

 
160'lık manuel olanı arkadaşımda var. Merak ya ver bi deneyeyim dedim :)  

İzlenimlerime göre;

-  122 hp'den sonra gidişi hoşuma gitti. Alet Nalet :)  Fakat über bir uçayım kaçayım hissi yok. 

- iç dizaynı golf 6 ile benzer kullanımı kolay, 

- kullanım keyfi yüksek. Virajlar çok keyifli.

- Manuel için vitesler golf 6 gibi, kemikli. 

- Minibüs yolcu doldurma mantığı ile 4 kişi binilebilir. En son inenler arkaya, :) aksi halde önden sizin de inmeniz lazım. 

- Bagaj yükleme eşiği çok yüksek

- Bagaj açma kolu yok. Anahtardan açıyorsunuz. 

- Alçak tavan, arkada oturan biraz basık hissedebiliyor. 

- Yakıt sağ ayağınıza bağlı olmakla beraber genelde yüksek oluyor :)  (Uzun yolda az yakıyor, şehir içi ibrenin düşüşünü görmek korkutucu)

- siyah iç döşeme (tavan) araçta sportifliği arttırsa da bana boğucu geliyor. 

- Süspansiyon olarak fazla gergin bir araç, scirocco'dan inip kendi aracıma bindiğimde golf uçanhalı gibi konforlu geldi. Konfor kelimesinin karşılığını hissettim diyebilirim :)  

- Yoldaki engebeleri fazla hissettiriyor.

Özetle; deneyimlemek için alınabilecek bir araç Kullanımı keyifli. Amaç sportif bir araç ise temizini affetmeyin alın. Konformist adamım ben diyorsanuz pek yaklaşmayın derim.

 
@yekk 150 act yeni motor bakıyorum hocam onlar bi tık az yakıyormuş. Alacağım aracı buldum da karar aşaması bakalım. Orjinal oynanmamış Dsg

 

Geri
Üst Alt