İstanbul'dan selamlar


mbulur

Yeni Üye
Katılım
28 Nis 2018
Mesajlar
9
Tepkime puanı
16
İsim
M
Daha önce yeni olarak aldığım Golf 1.8 GTI, Bora Comfortline ve Audi A4 1.8 T araçlarım oldu. Bir süre ara verdikten sonra tekrardan Vag grubu araç aldım VW  Golf 1.2 TSI DSG kullanıyorum. Aracı alalı epey zaman oldu ancak foruma yeni üye oldum.

 
Aracınız hayırlı olsun bende de 1.4tsi dsg  comfort var bazen 1.2 tsi daha dolusunu alsamıydım diye düşünmüyor değilim hem vergi hemde donanım açısından daha iyi olurdu

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

@Erman ben aracı çoğunlukla şehir içi kullanacağımdan ve ikinci araç olarak aldığımdan 1.2 tsi tercih ettim, aslında aklımda Polo almak vardı ama Golf oldu. Bildiğim kadarıyla 1.2 tsi olarak highline donanım yok zaten. Kendi açımdan söyleyecek olursam araçta ihtiyacım olmayan donanımı almak mantıklı gelmiyor. Isıtmalı koltuk, elektrikli hafızalı koltuk, otomatik park, hatta otomatik klima vs. gibi hiç ihtiyacım olmayan donanımlar ilgimi çekmiyor. Benim için kaliteli bir kumaş döşeme, iyi soğutan klima, iyi bir müzik sistemi, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli ön camlar yeterli. Bu konuda Almanların araç alım mantığını beğeniyorum, hangi donanıma ihtiyaçları varsa onu alıyorlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt