Golf Mk.7.5 Makyajlı Kasa Opsiyonel Donanım Listesi


forzaGilles

Moderatör
Katılım
26 Kas 2015
Mesajlar
5,939
Tepkime puanı
8,069
Konum
İstanbul
İsim
Ali
Araç
Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
İhtiyacı olabilecek arkadaşlar için Golf Mk.7.5 "Makyajlı kasa" opsiyonel donanım listesi; Ekli dosyayı görüntüle Makyajlı_Opsiyonel_Ekipman_Fiyat_Listesi_V_2017_BQ1_TL.pdf

***Bazı opsiyonlar nedense listeye yansımamış ancak listede yazılanlara ek olarak seçebileceğiniz bazı opsiyonlar da mevcuttur.! ben aşşağıda ilave ettim., :)

PB2 opsiyon kodlu Elektrikli Ayarlanabilir Sürücü Koltuğu Bu opsiyon alındığında bundan sonra; artık sürücü koltuğu hem elektrikli, hem de 2 farklı hafızaya alma özelliğiyle gelecektir., bu opsiyon alındığı zaman (sağ-sol yan aynalar da) hafıza özelliği kazanmış oluyor., Eskiden MK7 kasada sadece sürücü koltuğu elektrikli oluyordu ve hafıza özelliği yoktu., Şimdi "makyajlı" MK7,5 kasa ile birlikte sürücü koltuğu hem elektirikli, hem de yan aynalar ve koltuk için hafızaya alma özelliği eklenmiştir.! (Bu opsiyonun alınabilmesi için Highline donanım seviyesi ile Vienna deri koltuklar da opsiyon olarak alınmalı veya R-Line iç+dış paket ile birlikte alınma zorunluluğu mevcuttur.)

4X4 Perde hava yastıkları ve arka yan hava yastıkları

PDD Adaptif şasi kontrolü "DCC" ve Sürüş profili seçimi

PSF Spor süspansiyon

6NW Siyah/Antrasit tavan döşemesi

7W1 Çarpışma Hazırlığı "Pre-Crash Basic"

PXA Led "Mid" ön farlar fiyat: 1500tl+ötv+kdv (Comfortline araçlar için)

PI4 18" Sebring (7.5Jx18) Volkswagen R GmbH jantlar 225/40 R18 lastikler

PJ5 17" Dijon alüminyum alaşım jantlar 225/45 R17 lastikler fiyat: 350tl+ötv+kdv (Midline Plus ve Comfortline araçlar için)

7AS Anti-theft alarm system passenger compartment control, backup horn and towing protection (gelişmiş alarm sistemi, "ekstra olarak" yolcu tarafından da kontrol edebilme özelliği ve çekici çekme korumalı)

PKS Climate Windshield
kızılötesi yansıtmalı (arka camlardaki gibi görünür telli olmayan) ve kablosuz ısıtmalı "klimalı" ön cam (Heated without wires and infrared-reflecting windshield) özel üretim olan bu camın 2 katmanı arasında özel bir kaplama mevcuttur, bu sayede yaz aylarında güneşten gelen UV radyasyonu ve sıcaklığı keserek ısının iç kabine girmesi engellenir., bu sayede klima ihtiyacı daha az olur, yakıt tasarrufur sağlanmış olur, Kış aylarında sabahları karlı havalarda camdaki buzu çözme ile uğraşmanıza gerek yoktur., camın içine entegre edilmiş (IR kızılötesi) yardımıyla ön cam ısıtılarak buz katmanı saniyeler içersinde erir gider.

PU4 Çok fonksiyonlu deri direksiyon "ısıtmalı" fiyat: 780tl+ötv+kdv

PU5 Direksiyon üzerinden tiptronik kontrollü (F1 kulakçıklı) çok fonksiyonlu deri direksiyon "ısıtmalı" (Leather-wrapped multi-function steering wheel, heated, w/ control for gear shift) fiyat: 1050tl+ötv+kdv

DİKKAAAT..!! PU4 opsiyon kodlu Çok fonksiyonlu deri direksiyon "ısıtmalı" opsiyonu listede mevcuttur., Fakat ısıtmalı direksiyon isteyen arkadaşlar sipariş edecekleri araç aynı zamanda DSG şanzımanlı ise PU4 kodlu opsiyonu seçerler ise ısıtmalı direksiyon F1 vites kulakçıklıları ile gelmemektedir..!!! Bu sebebten DSG şanzıman tercih eden arkadaşlar PU5 opsiyon kodlu Direksiyon üzerinden tiptronik kontrollü (F1 kulakçıklı) çok fonksiyonlu deri direksiyon "ısıtmalı" opsiyonunu seçmeliler buna dikkat...!!! Mağduriyet yaşanmaması adına buna dikkat ediniz.!

Edit: Son güncelleme (28.03.2018)

Edit 2: opsiyon listesindeki fiyatlar güncel değildir..! aradan geçen 5 aylık süre zarfında döviz artışları vs. sebeblerden fiyatlar artmıştır., güncel fiyatlar için bayi ile görüşmeniz iyi olur (29.08.2018)

Ekli dosyayı görüntüle Makyajlı_Opsiyonel_Ekipman_Fiyat_Listesi_V_2017_BQ1_TL.pdf
 
Elinize sağlık Ali Üstadım.

Gerçekten faydalı olacaktır bu yeni kasa opsiyonel donanım listesi.  Özellikle de yeni sipariş düşünen dostlarımız için. 

 
Eski liste daha yeni opsiyon listesi ile güncellenmiş ve listede ek'li olmayan bazı opsiyonlar "yazılı olarak" ilave edilmiş ve dikkat edilmesi gereken hususlar yukarıda belirtilmiştir :)

 
Eklemeler ve açıklamalar yapılıp konunun ilk mesajı güncellenmiştir.

PB2 opsiyon kodlu Elektrikli Ayarlanabilir Sürücü Koltuğu opsiyonu alındığında bundan sonra; artık sürücü koltuğu hem elektrikli, hem de 2 farklı hafızaya alma özelliğiyle gelecektir., ve aynı zamanda yan aynalarda da hafızaya alma özelliği olacaktır.! Eskiden MK7 kasada sadece sürücü koltuğu elektrikli oluyordu ve hafıza özelliği yoktu, Şimdi "makyajlı" MK7,5 kasa ile birlikte sürücü koltuğu hem elektirikli, hem de yan aynalar ve koltuk için hafızaya alma özelliği eklenmiştir.! (Bu  opsiyonun alınabilmesi için Highline donanım seviyesi ile Vienna deri koltuklar da opsiyon olarak alınmalı veya R-Line iç+dış paket ile birlikte  alınma zorunluluğu mevcuttur.)

 
B7 passat highline’da hafıza özelliğinde bu ayna ayarları mevcut golfte daha yeni gelmesi çok garip yav bu vw’i anlamak mümkün değil :) /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20">


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Comfort diye hız sabitleyicisi dahi olmayan boş araba alıyoruz. Tam bu tarihlerde 1.0 golfümü almıştım. Bayiler neden bu opsiyonlu araçlardan istemez ki? Bir hayalet ekran ve hız sabitleyici gibi bir opsiyon 2 binlira fark edip arabayı tam dolu gösterecekken, daha sonra 2 bin liraya bir hız sabitleyici bile takamiyoruz.

 
Comfort diye hız sabitleyicisi dahi olmayan boş araba alıyoruz. Tam bu tarihlerde 1.0 golfümü almıştım. Bayiler neden bu opsiyonlu araçlardan istemez ki? Bir hayalet ekran ve hız sabitleyici gibi bir opsiyon 2 binlira fark edip arabayı tam dolu gösterecekken, daha sonra 2 bin liraya bir hız sabitleyici bile takamiyoruz.
Hız sabitleyici olan Comfortline bayilerde bulunur zor değil., Pek öok bayide Sürüş konfor paketli Comfortline bulunabiliyor ama hayalet ekranlı Comfortline ancak sipariş ile alınabilir

 
B7 passat highline’da hafıza özelliğinde bu ayna ayarları mevcut golfte daha yeni gelmesi çok garip yav bu vw’i anlamak mümkün değil :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapmayın etmeyin hafızalı ayna özelliği C segmenti başka bir araçta bulmanız imkansıza yakındır., Zaten bu gibi özellikler D segmenti premium araçlarda olan bir özzelliktir., ve Mesela BMW 3 serisinde hafızalı ayna için ya üst donamım bir araç almanız gerekir yada euro bazında fiyatlandırma ile opsiyon olarak alabilirsiniz.,

 
Comfort diye hız sabitleyicisi dahi olmayan boş araba alıyoruz. Tam bu tarihlerde 1.0 golfümü almıştım. Bayiler neden bu opsiyonlu araçlardan istemez ki? Bir hayalet ekran ve hız sabitleyici gibi bir opsiyon 2 binlira fark edip arabayı tam dolu gösterecekken, daha sonra 2 bin liraya bir hız sabitleyici bile takamiyoruz.
Çok doğru... Hayır sonradan hız sabitleme takılabilse öyle getirin. Sonradan hız sabitleme de takmıyorlar comfort araca. Satarken takıyoruz dediler aracı aldım 3 gün sonra taktırayım dedim 'aa takılmıyormuş'.... Ender nasıl takıyor diye sorunca ses yok. Ben daha alalı 10 gün oldu aracı ama şimdiden Volvo S60 satan galerilere mesaj atmaya başladım kafa kafaya takas için :)   1.5 yıldır hız sabitleme getirmemiş firma daha da getirmez gibi geliyor bana. Far yağmur sensör vs hadi neyse de, hız sabitleme elzem bir ihtiyaç artık ya. 

 
far sensoru ve cruise control olmayan arac uretilmemeli zaten artik. bana da app connect oluyor dediler aaa olmuyormus dediler araci teslim aldiktan sonra ydisinda olsa o arabayi da calisani da alirlardi eminim :)

 

Geri
Üst Alt