Bilicar.com Araç Bakım ve Boya Koruma Ürünleri


bilicar.com

Yeni Üye
Katılım
23 May 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
İsim
Hacı
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar;
Bilicar adında yeni bir e ticaret projesine adım attık. Bu projeyi internet üzerinden siz değerli müşterilerimize ulaşarak, 
araç bakım ve boya uygulama ürünlerini en uygun ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlamak amacıyla kurmuş bulunmaktayız.
Bilicar e ticaret sitemizde, e ticaret alt yapısı olarak İdeasoft markasını kullanmaktayız. Yani güvenli ve içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Sitemizde araç bakım denilince akla gelen 3m meguiars mothers tereson vb. markalarının amatör ve profesyonel araç bakım ürünlerini en uygun fiyata rahatlıkla bulabilirsiniz.
Bilicar projemizin en önemli amacı e ticaret denilince akla gelen n11, hepsiburada, gittigidiyor gibi büyük sitelerin komisyonları ile uğraşmayıp
o sitelere ödenecek komisyonları siz değerli müşterilerimize İNDİRİM olarak geri dönüşüm sağlıyoruz. 
Araç bakımını kendisi yapmak isteyip fakat hangi ürünün kendisine göre ideal bir ürün olduğunu bilmeyen veya kararsız kalan müşterimiz için canlı destek hattımız bulunmaktadır.
Sitemiz de 500+ ürün bulunmaktadır, hala gelişme aşamasında olduğu için marka ve ürün çeşitliliği gittikçe artacaktır. Şuan sitede olan ürünler zararına bile olsa piyasadaki bütün fiyatların altında olan
fiyatlara sahiptir. Ürünü almadan veya ürünü aldıktan sonra sitemizde bulunan canlı destek sistemi ile alanınca uzmanlaşmış müşteri temsilcilerimizle görüşme sağlabilir ve
ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Ürünleriniz kesinlikle orijinal olup iade ve değişim özelliğine sahiplerdir. Türkiyenin her iline gönderim yapmaktayız. 
Ürünlerimizin açıklama kısmında;
1- Ürünün tanımı
2- Ürünün özellikleri
3- Ürünün uygulaması
4- Ürünün uygulama videosu bulunmaktadır. Aradığınız bilgiyi açıklama kısmında bulamazsanız canlı destek sistemindeki müşteri temsilcimize sorabilirsiniz. 

Ayrıca bu forumda siz değerli golftutkusu üyelerine araç bakım ve boya uygulama sorularınızda ve merak ettiğiz konularda (fiyat, bu ürün ne işe yarıyor vs.), elimden geldiği sürece yardımcı olucam.

Bana hem cevap olarak, hem özel mesaj olarak hemde Bilicar dan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi forumlar

 
Konuyu açmadan önce forum yetkililerinden izin almayı düşündünüz mu?
Sponsorluk harici ne yazık ki yasak bu tür paylaşımlar.

 

Geri
Üst Alt