Katlanır Ayna Kodlama


drbamba

Üye
Katılım
8 Ara 2015
Mesajlar
61
Tepkime puanı
3
İsim
Bahattin
Ustadlar katlanır aynaları taktirdim ama İzmir'de kodlama konusunda bir el atabilecek üstadımız var mı?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok hocam ellerinde yokmuş. Bir iki yeri aradı biri 400 biri 200 fiyat çekti dedim aynaları zaten 600 e aldım


 
Valla satılan bir mağaza dükkan gibi bir yer varsa gidip seve seve alırım ama o da sanırım aliexpress üzerinden gelecek öyle mi? :)

 
nasıl bir işlem yapılıyormuş? elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum.

 
Hocam kodlama olayını hiç görmedim bilmiyorum ama forumdan okuduğum kadarıyla kablo var ise pc ye bağlayıp kodlama yapılabiliyor. Araç 2015 Kasım çıkışlı. Yanlış bilmiyorsam 15.7 kablosu gerekiyor işlem için.

 
Valla satılan bir mağaza dükkan gibi bir yer varsa gidip seve seve alırım ama o da sanırım aliexpress üzerinden gelecek öyle mi? [emoji4]
Hocam 15-20 gün sonra bana yeni kablo gelecek benim 16.8 i satabilirim siz 110tl'ye. Kodlamalar içinde telefondan yardımcı olurum.
 
Hocam 15-20 gün sonra bana yeni kablo gelecek benim 16.8 i satabilirim siz 110tl'ye. Kodlamalar içinde telefondan yardımcı olurum.
Hocam@erkan163 hocam yardımcı olabileceğini belirtti. Şimdilik aynaları halledeyim bir kablo da ben de edineyim diye düşünüyorum hangisi gerekiyorsa.
 
@drbamba

aynalar hayırlı olsun nerden ve ne kadara aldın aynaları. Aliexpresten aldıysan nasıl kalitelimi. Bir foto koyabilir misin.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
For Volkswagen VW Golf 7 MK7 automatic electric folding mirrors with folding shine lights with remote control 5GG
http://s.aliexpress.com/AJvUNjue
(from AliExpress Android)
Bu saticidan aldım üstad. Orijinal diyordu. Çin Wolkswagen ürünü imiş. Taktirdim. Gayet kaliteli görünüyor. Alt taraf içinde barkodu vardı Çin WV gibisinden. Arabaya inince bir resim çekeyim ama henüz kodlama yapamadığım için bir esprisi olmayacak resimlerin


 
[mention=552]drbamba[/mention]Kardeş aynalar hayırlı olsun nerden ve ne kadara aldın aynaları. Aliexpresten aldıysan nasıl kalitelimi. Bir foto koyabilir misin.
Çindeki aynalar kaliteli tavsiye ederim ben de. Sinyal kapak ve ayna da size extra kalır satıp maliyeti düşürürsünüz.
 
@yusuf bu ürünü alırsak sen takar mısın anlar mısın.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt