Ayna altı led


Merih can

Yeni Üye
Katılım
23 Kas 2016
Mesajlar
23
Tepkime puanı
1
İsim
Merih can
Merhaba abilerim kardeşlerim değerli üyeler. Bildiğiniz üzere Çin'den bir çok parça getiriyoruz araçlarımız için. Bende geçenlerde Türkiye'de kartal gözü diye tabir ettikleri ayna altı ledlerden getirdim aracım highline fakat 2013 olduğu için doğuşun ful alın ama kendiniz doldurun opsiyonuna sahip bir araç ?? bu yüzden deneyimi olanlardan yada tavsiyesi olanlardan yardım bekliyoruz iç aydınlatmayla birlikte çalışacak şekilde. İnternette uygulama yapıp video atmış olanlar var dediğim sistemde çalışıyor inş bilen çıkar hep beraber faydalanırız. 

 
-Selam instagramdan konuşmuştuk :)  yıllar önce yaptığımızda kabloların ucunu orjinal VW pinine bağladık ve kapıdaki yerlerine taktık ve kodladık. 

-Kapı kartonlarını söktükten sonra çıt çıt yerlerine oturtuyorsunuz pinleri,kodluyorsunuz bitiyor.Esas olay kabloyu aynanın içinden geçirmek.Biz orjinal olsun diye kendi kablolarının geçirdiği yerden geçirdik çok zorlanmıştık kılavuz telle.

-Pinleri nere ama hatırlayamadım kodladıktan sonra deneme yanılme yöntemi ile elektriğin hangi pinden geldiğine bakıp bulmuştuk ama şu an bulamıyorum

.

Kodlamasıda şu şekilde

Seç STG 52(Driver Dooor) (Türelektr. Beifahr.)
STG Uzun Kodlama -> Fonksiyon 07
Byte 01
bit 0'ı aktif ediceksiniz (Door entry light)
 
Dirver Pass.
Seç STG 42 (Türelektr. Sürücüler)
STG Uzun Kodlama -> Fonksiyon 07
Byte 01bit 0'ı aktif ediceksiniz (Door entry light)

 
Bu cevap için çok teşekkür ederim herkesin işine yarar umarım ayrıca tanıştığımıza da memnun oldum sayenizde araca her gaza basışta rsa rsa yazılım diye düşünen bir paranoyak oldum [emoji1][emoji1366][emoji1366]

 
Kabloyu gecirebilen olursa haber versin


Ctesi gunu aynayi sokup denedim ama basarili olamadim malesef. Kabloyu geciremedim


Pinlerin baglanacagi yerler burda gosterilmis;
4001df4fdb3c00264b8f8806bc0f4e55.jpg


 
Bende yakın Zaman'da deneyeceğim yapabilirsem öneride bulunurum size

 

Geri
Üst Alt